anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! De ce unii oameni fac copii fara sa se gandeasca ca nu vor cu adevarat sa procreeze un copil? Stiu ca sentimentul de reproducere este normal pentru specia noastra, dar fiecare om trebuie sa faca cel putin un copil daca nu poate suporta psihic si nu vrea sa aiba responsabilitati?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai din 2 motive. Unul lipsa de educație sexuală când copilul e un accident. 2. Presiunea socială și a familiei.

| darrio2007 a răspuns:

Unii fac copii din curiozitate si mai ales din cauza lipsei educatiei sexuale. Era o pustoaica pe aici care intreba daca poate ramane insarcinata ca l-a satisfacut oral pe unul.
Ce mai poti sa crezi de asta?

Bula
| Bula a răspuns:

Sunt unii care fac copii fiindca n-au bani de prezevative.
Altii le uita sau fac "accident".

| anonim3247 a răspuns:

Și unii care fac copii nu vor dar nevestele vor copil.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Ei discută înainte de a face un copil din ce bani o să fie crescut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

????

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Costă mult să crești un copil.

| Eireann a răspuns:

Multi nu stau sa se gadeasca, zic ca asta e mersul natural al lumii: dupa ce te casatoresti trebuie sa faci copii. Plus ideea ca trebuie sa faci macar 2 fiindca se zice despre copiii singuri la parinti ca sunt rasfatati si neadaptati.

| AdioTPU a răspuns:

Din ignoranță și pentru alocație.

| mi25 a răspuns:

Cred ca nu ai copii, nu cunosti sentimentul de a fi parinte.

| ania a răspuns:

E mai grav sa faci avort decât sa faci copii când nu ești pregătit, responsabil.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca habar nu au ca sexul fara prezervativ duce la sarcini nedorite si facutul copiilor neplanificati sau nedoriti.