NUUUUU face asta. NU te schimba. Ai vreme sa te schimbi(banuiesc ca esti minora sau pana in 20 de ani). O sa-ti vina si tie randul sa suferi, e o chestiune de timp.N-o sa fii vesnic foarte frumoasa, iar oamenii destepti fac uneori greseli mai mari ca prostii.Vei cauta si tu odata rezolvarea la ceva (de suflet) si nu te va ajuta nimeni. Ba da, barbatii ajuta cu un scop, de suprafata, doar ca sa ajunga cu tine in pat, dar asta n-o sa recunoasca nici unul.Roaga-te ca schimbarea sa nu cada prea greu pe tine. Te-am tucat
Schimbarea de care vb e de atitudine, nu de alta da nu prea inteleg ce legatura are asta cu ce am intrebat
Nu vad ce e rau cu faptul ca spui verde-n fata. Nu mi se pare normal sa te prefaci ca-ti pasa sau ca ai o parere buna despre ceva, cand in realitate, nu ai.Sa sti ca nu esti mai buna daca spui numai chestii frumoase cand tu de fapt gandesti altceva. Stii, unii vor doar pareri pupincuriste, scuza-mi expresia. Deci cred ca problema e la ei, nu la tine.
Vrei sa ai o relatie buna cu parintii tai? Atunci aminteste-ti ca ei si-au rupt spatele pentru tine si inca o fac, si o sa o faca in continuare, au avut grija de tine sa ai tot ce iti trebuie, si te-au protejat de lumea asta de **** cat au putut.
Poarta-te normal, vorbeste, gandeste-te ca nu trebuie sa fi incordata cand vorbesti, sunt subiecte normale pe care le vorbesti cu mine sau cu prietenii tai.
Fi recunoscatoare si totu o sa vina de la sine.
Poate esti pur si simplu mai sincera..in general oamenii judeca tot ceea ce e diferit, mai ales in actualitate cand sinceritatea in exprimare si comportament pare o virtute pierduta. Pe de alta parte, daca spui ca problema e la tine, are si o radacina. Doar cand vei putea identifica aceste cauze, se poate discuta de schimbare, in rest ai trece doar la prefacatorie...de dragul celorlalti, si poate nu merita. Nu uita 'Oamenii, la fel ca apa, isi gasesc singuri nivelul'. Multa bafta!
Tu zici ca vrei sa te schimbi, nu ca vor altii sa te schimbe. Ai observat ce efect au vorbele, atitudinea ta asupra altora, si nu iti place. Si vrei sa faci cum zice vorba: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". La urma, tie iti va folosi asta cel mai mult. Bravo!
Tzucu întreabă: