Eu as spune ca trebuie sa te apropri mai mult de ea. Sa "conversati" mai mult. Sa o cunosti mai bine. Sa ii pui intrebari simple, usoare, discrete si directe de genu " Care e culoarea ta favorita?; Care e melodia ta favorita? " De genu asta. Dupa ce te apropri foarte mult de ea, daca pateste ceva arata-i ca iti pasa de ea, consoleazo, ajut-o. Cand vezi ca ea a prins drag de tine, apropriete mai mult de ea, dar nu ca un prieten, ci ca un iubit. Pupo pe obraz, spunai ca e frumoasa, si intr-un final intreaba-o daca vrea sa fie cu tine. Daca zice da, bravo si succes, daca zice nu, imi pare foarte rau. Mult noroc cu fata.
Buna!
Din ce-mi spui tu, ea nu pare prea interesata de tine si ar trebui, ori s-o uiti, ori sa-i explici ca vrei sa fiti doar amici nimic mai mult.
Succes!
Raspunsul pe care nu vrei sa il auzi : Pur si simplu nu e atrasa de tine daca te ignora sau ii este rusine cu tine.
Raspunsul pe care vrei sa il auzi: Incearca sa ramai doar tu cu ea si sa ii explici ca esti diferit... incearca sa vorbesti cu ea pe subiectele ei...fa inpresie buna in juru tau, inpresioneazai prieteni. daca grupu de place si ea te va place
Poi arata-i ca si tu poti sa fi de treaba.nu cred ca momentan puteti avea o relatie dar puteti fi amici si poate daca te cunoste mai bine cine stie o sa fiti dar e nevoie de rabdare! poartat-e frumos cu ea,salut-o de fiecare data deschide mai multe subiecte,intereseaza-te de hobbiurile ei., si o sa va cunosteti mai bine., poti sai mai zici cum esti tu, poate ea tea judecat gresit, fa-o sa isi schimbe parerea! Daca se comporta la fel., atunci incearca sa porti o disvutie cu ea.dar sa fie calma si deschisa aceasta discutie! prin care o sa o intrebi de ce nu te baga in seama? de ce nu vrea sa fiti amici? sa ii zici ca tu esti prietenos si iti plac prietenii noi si chiar inseamna mult pentru tine o prietena sau un prieten nou! Fa-o sa intealeaga ca ea nu e doar un fleac pentru tine.si ca tea judecat gresit!
Adevarul si realitatea sunt dure.Are iubit si nu o interesezi.Amic nu ai cum sa fii cu ea pentru ca ai sentimente puternice fata de fata.Deci uita de ea si cauta alta fata care sa ti se potriveasca mai bine, care sa te completeze. Daca nu gresesc, ea e pisica iar tu esti soricelul.Ii place sa se joace cu baieti timizi ca tine.Ai grija.
Pe scurt, nu poți face nimic.
Gândește-te așa: sunt mai multe femei pe planetă decât bărbați - de ce să-ți bați capul pentru una când ai o ditamai paleta de selecție?
Mai mult decât atât, adu-ți aminte că bărbații valorează din ce în ce mai mult pe măsură de îmbătrânesc - la femei fiind invers.
Nu știu de vârstă ai dar o să presupun că 18. Ei, ea la 18 ani nu o să se uite la tine de 18 ani. Însă când o să ai tu 40 de ani și ea 40, n-o să te uiți tu la ea - ci poate la fiică-sa care va avea 18 atunci.
Nu mai încerca să găsești explicații în comportamentul aberant al oamenilor (și deci implicit al fetelor/femeilor).
Nu te bagă în seamă dar s-a uitat o dată nu-știu-cum? Așa și? Nu încerca să cauți să vezi ce-nseamnă asta - pentru că cel mai probabil nu înseamnă nimic.
Vezi-ți de-ale tale și încearcă cu alta.
„sunt mai timid de fel" - N-ai de ce. Ce se poate întâmpla cel mai rău? Să-ți zică „nu"? Așa, și? Ai să auzi la „nu"-uri de-a lungul vieții de-o să ți se-acrească. Treci peste.
Salam alekum.
Frate... viatai dura, trebuie sa cauti mult pana iti vei gasi sufletul pereche. Si eu iubesc o fata ff mult dar e cu unul din prieteni mei, asa ca am zis "daca eram eu in locul lui" inca imi mai place de acea fata dar cred ca nu va afla nici-odata.
Daca e deja cu altcineva eu zic sa nu te bagi. Macar amici... nu are rost! Vei suferi pentru ca tu de fapt vrei mult decat amici!
Bai tata, hai sa te intreb ceva: Ti-ar placea sa fi amic cu o fata, tu sa o ti de vb sa nu o plictisesti si altul sa o arda? Tocmai prin asta am trecut eu in ultimele 3 luni eu relatii de amicitie cu fetele nu mai vreau gata si le sugerez tuturor baietilor sa faca la fel fara alinturi vorbe dulci etc pentru ca apoi te ia de fatalau. Fi tata direct si cu asta basta eu asa fac de-acum si imi merge de minune.
Buna...uite eu cred ca ar trebui sa intri cu ea in vorba sa afli mai multe despre ea si pentru inceput ar trebui sa ii propui daca ar dori sa fiti amiki....restul depinde de tine! lasa timiditatea la o parte si arata-i cum esti uh de fel! 11sper ca te-am ajutat.SUCCES!
Deci frate ai atata dreptate incat ma sperii.Defapt si eu am patit ceva asemanator si stiu multi altii pe care i-am vazut trecand prin situatii de astea.Deci concluzia ta e geniala(din perspectiva mea) la fel gandesc si eu in unele situatii.Dar sunt si situatii (spersa nu ma ard si cu asta ) cand fata chair merita adica no arde cu nimeni de fapt (bine nu putem fi siguri niciodata 100%-uneori bagi mana in foc pentru ochi de ingeras si iti "arzi mana in infern" nu intr-un simplu foc pamantesc). Daca gresesc cu ceva zi-mi ca poate ma trezesc si eu si ma duc sa ma spal cu apa rece pe fata.