Bună.
Păi ai putea să le explici cum stă situaţia, că prietenii tăi pot sta până la ce oră vor. Spune-le că eşti totuşi în vacanţă şi a doua zi te poţi trezi la ce oră vrei, nu mergi la şcoală ca să zică, că vei fi obosită.
Succes!
Spunele ca daca te culci mai tarziu oricum te trezesti la ce ora vrei ca doar e vacanta. Asa faceam si eu si la mine mergea. Sau daca nu supara-te sau prefa-te ca te superi foarte rau. Bafta!
Si de unde stii tu ce varsta are? )
Stiu din postarile ei.
No da si? Ea a intrebat cum sa-i convinga nu daca e bine sau nu Si serios, e vacanta e normal sa mai stai uneori pana mai tarziu...
Hahaha eu stau pana la 4-5 dar parintii mei nu stiu
eu le zic ca ma culc imediat dupa ce se culca ei (in jur de ora 22). sau sting tot pc/tel si ma fac ca ma culc si cand se culca ei le aprind iar .
incearca sa vorbesti cu ei spune-le ca toti copiii se culca asa tarziu si e vacanta sau incearca metoda mea
Nu stiu daca poti sa-i convingi, dar ai putea incerca metode sa-i "trisezi". De exemplu sa te prefaci sa te-ai culcat si apoi sa te scoli incet, fara a aprinde lumina, sa-ti bagi castile in urechi si sa te bagi sub plapuma cu o lanterna si o revista.
Pffff... abureli, abureli... pai iti dau un sfat asta mia folosit cat am fost la bunici cand veneau bunici in camera la mine cautam ceva o poveste pe net si le ziceam ca o citesc poate merge si la tine
Mult NOROC!( total fail )
Spune-le ca acum esti in vancata, ca nu ai scoala a doua zi si nici teme de facut, ca prietenele tale au voie pana mai tarziu si poate o sa te lase si pe tine pana ma tarziu desi..nici eu la 18 ani jumate nu am voie noaptea afara Lumea din ziua de azi e rea, nici nu stii ce se poate intampla Asta daca iesi din casa cu prietenii. Daca e vorba doar de calculator, iti pazesc ochii de boli pentru ca lumina aia de la calculator, pe timp de noapte iti "chinuie"vederea.
Acum depinde si de varsta,ma rog,cum a spus si miiCutSa, spune-le ca nu ai scoala si din astea, spune-le nu ai absolut nici o grija, ca ai crescut, baga si tu de la niste niste argumente care ti se par bune
Zi`le ca e vacanta si a doua zi poti sa te trezesti la ce ora vrei! Daca tot nu te lasa insista!