| HermioneLove a întrebat:

Deci chiar nu stiu cum sa-i conving pe parintii mei sa ma lase sa ma culc mai tarziu in vacanta.La ei maxim trebuie sa fie ora 23:30 de culcare raaar cand pot sa stau pana la 00:00. Vreau sa stau si eu mai mult in vacanta macar uneori ca nu mi somn da` ei nu inteleg asta sad Si prietenele mele au voie sa stea pana mai tarziu doar eu nu.Si nu ma luati cu abureli gen: Parintii tai au dreptate, trebuie sa te odihnest etc straight face Funda kiss

12 răspunsuri:
| ConducereaLumi a răspuns:

Pffff... abureli, abureli... pai iti dau un sfat asta mia folosit cat am fost la bunici big grin cand veneau bunici in camera la mine cautam ceva o poveste pe net si le ziceam ca o citesc poate merge si la tine

Mult NOROC!( total fail laughing )

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Păi ai putea să le explici cum stă situaţia, că prietenii tăi pot sta până la ce oră vor. Spune-le că eşti totuşi în vacanţă şi a doua zi te poţi trezi la ce oră vrei, nu mergi la şcoală ca să zică, că vei fi obosită.
Succes!

| ZaKy a răspuns:

Acum depinde si de varsta,ma rog,cum a spus si miiCutSa, spune-le ca nu ai scoala si din astea, spune-le nu ai absolut nici o grija, ca ai crescut, baga si tu de la niste niste argumente care ti se par bune

| Rakanishuu a răspuns:

Spunele ca daca te culci mai tarziu oricum te trezesti la ce ora vrei ca doar e vacanta.winking Asa faceam si eu si la mine mergea. Sau daca nu supara-te sau prefa-te ca te superi foarte rau.winking Bafta!

| RamoScumpika a răspuns:

Zi`le ca e vacanta si a doua zi poti sa te trezesti la ce ora vrei! Daca tot nu te lasa insista! big grin

| Clauvdgg a răspuns:

Hahaha eu stau pana la 4-5 dar parintii mei nu stiu thinking
eu le zic ca ma culc imediat dupa ce se culca ei (in jur de ora 22). sau sting tot pc/tel si ma fac ca ma culc si cand se culca ei le aprind iar devil.
incearca sa vorbesti cu ei thinking spune-le ca toti copiii se culca asa tarziu si e vacanta sau incearca metoda mea big grin

| FoundYouLover a răspuns:

Nu stiu daca poti sa-i convingi, dar ai putea incerca metode sa-i "trisezi". De exemplu sa te prefaci sa te-ai culcat si apoi sa te scoli incet, fara a aprinde lumina, sa-ti bagi castile in urechi si sa te bagi sub plapuma cu o lanterna si o revista.

| Mytsaa a răspuns:

Spune-le ca acum esti in vancata, ca nu ai scoala a doua zi si nici teme de facut, ca prietenele tale au voie pana mai tarziu si poate o sa te lase si pe tine pana ma tarziu desi..nici eu la 18 ani jumate nu am voie noaptea afaralaughing Lumea din ziua de azi e rea, nici nu stii ce se poate intamplastraight face Asta daca iesi din casa cu prietenii. Daca e vorba doar de calculator, iti pazesc ochii de boli pentru ca lumina aia de la calculator, pe timp de noapte iti "chinuie"vederea.

| Lightning1997 a răspuns:

La varsta ta este destul atat cat te lasa ei.

| Katherine20 a răspuns (pentru Lightning1997):

Si de unde stii tu ce varsta are? laughing)

| Lightning1997 a răspuns (pentru Katherine20):

Stiu din postarile ei.

| Katherine20 a răspuns (pentru Lightning1997):

No da si? raised eyebrows Ea a intrebat cum sa-i convinga nu daca e bine sau nu straight face Si serios, e vacanta e normal sa mai stai uneori pana mai tarziu...