Este de bine în cazul tău. Pentru că sunt oameni care la 19 ani arată ca la 40. Vremurile și împrejurările ne pot schimba oricând.
E de bine, iubesc cand oamenii imi spun ca arat de 16 cand eu am 21, peeste 20 de ani voi arata tot ca o copila, ce poate fi mai fain.
Să fiu sincer cu tine, nu e chiar de bine, adică e mai greu să te ia lumea în serios dacă pari mai mic. Alții de exemplu sunt invers, au 15-16 ani și arată de 19, iar asta le oferă anumite beneficii în societate. Acum, tu ai buletinul să dovedești vârsta, deci nu ar fi o problemă. Oricum, ești norocos, când o să ai 40 de ani și o să ți se spună că arăți de 32, fi sigur că e compliment
E exact cum vrei tu sa fie. Cum iti cade tie pe psihic. Daca iti induci la nivelul subconstientului ca aceasta caracterizare pe care ti-o fac altii sta la baza unor esecuri personale pe diferite planuri, atunci da e rau. Daca nu, nu.
E de bine. Asta înseamnă că ai șansă să păcălești vârsta și sa îmbătrânești diferit.
Nu trebuie sa lasi lumea sa-ti spuna daca e de rau sau de bine. Tu ar trebui sa hotarasti daca arati s-au nu cum vrei fiindca e viata ta
ASDFGHSGACOOL întreabă:
MynameisRoxana18 întreabă: