| Hamed134 a întrebat:

Bună TPU!
E de rău sau de bine ca la 19 ani unii oamenii să îți spună că arați de 15-16?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu n-o iau nicicum, doar nu-mi pasă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici, nici.

| anonimg a răspuns:

Este de bine în cazul tău. Pentru că sunt oameni care la 19 ani arată ca la 40. Vremurile și împrejurările ne pot schimba oricând.

| Andreeush a răspuns:

Asta depinde de tine.

| Zuzu1991 a răspuns:

Depinde cat de mult te iei in serios

| CleanHeart a răspuns:

E de bine, iubesc cand oamenii imi spun ca arat de 16 cand eu am 21, peeste 20 de ani voi arata tot ca o copila, ce poate fi mai fain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să fiu sincer cu tine, nu e chiar de bine, adică e mai greu să te ia lumea în serios dacă pari mai mic. Alții de exemplu sunt invers, au 15-16 ani și arată de 19, iar asta le oferă anumite beneficii în societate. Acum, tu ai buletinul să dovedești vârsta, deci nu ar fi o problemă. Oricum, ești norocos, când o să ai 40 de ani și o să ți se spună că arăți de 32, fi sigur că e compliment happy

| tzionut a răspuns:

happy eu la 37 arat ca unul de 28. Sa fie de rau, sa fie de bine...

| mdc98 a răspuns:

Pai. cam de rau

| Whitesnake99 a răspuns:

E exact cum vrei tu sa fie. Cum iti cade tie pe psihic. Daca iti induci la nivelul subconstientului ca aceasta caracterizare pe care ti-o fac altii sta la baza unor esecuri personale pe diferite planuri, atunci da e rau. Daca nu, nu.

| HelpingHands a răspuns:

E de bine. Asta înseamnă că ai șansă să păcălești vârsta și sa îmbătrânești diferit.

| random1620 a răspuns:

Nu trebuie sa lasi lumea sa-ti spuna daca e de rau sau de bine. Tu ar trebui sa hotarasti daca arati s-au nu cum vrei fiindca e viata ta

Întrebări similare