Nu, nu este ok ca un părinte să își jignească propriul copil.
Nu tota lumea este făcută pentru meseria de părinte, din păcate nu mulți înțeleg asta și aleg sa își facă copchii doar pentru ca asa vrea societatea.
Ignora toate aceste cuvinte de 2 lei, nu te reprezinta cu nimic.
Nu știu ce vârstă și ce clasa ești, dar cu timpul o sa ajungi sa locuiești la propria casa și pa pa mediul toxic.
La nervi oamenii pot spune lucruri regretabile. Daca o face când este nervoasă iar apoi ii trece și îi pare rău înseamnă că are un temperament mai vulcanic și se descarcă pe tine în acele momente. Poate și tu o superi într-un anume fel și reacționează impulsiv fara să gândească ce spune.
Cred ca tu erai foarte docila si fara atitudine cand a spus ea toate astea, asa din senin, nu?
In general nu! Dar depinde ce ai făcut. De exemplu eu la copilul meu n-aș fi spus așa ceva niciodată. nu e ok.
Nu este ceva normal sa spună asta. Dar poate consideră că ti-ai inceput viata sexuală prea devreme.
Nu, nu e normal dar depinde daca a spus asta la nervi (ceea ce oamenii fac des) sau chiar asta e părerea ei despre tine.
"normalitatea" asta ține de bucătăria internă.
Si mai e o vorbă, aia cu așchia care sare sau nu...
Te cam intereseaza ce si cum fac eu. Nu-ti vezi tu de treaba ta mai bine?
Ție așa îți vorbeau părinții? Să știi că nu e ok, și limbajul poate fi un abuz.
Normal ca nu este normal săte trateze in halul ăsta să-ți vorbească așa de murdar ești copilul ei Adevărată nu dușmanul ei. Este un Adevăr foarte crud și Adevărată pe care ți-l voi spune sincer acum din toată inima mea mulți foarte mulți părinți când ei erau copii și adolescenți au fost tratați foarte rău nu-ți poți închipui și imagina ce au putut trăi uni părinți in adolescenta și copilăria lor au fost tratați foarte rău mulți din ei bat jocoriți mulți din ei vanduți și mulți din ei au rămas cu traume serioase de la bătai și vorbe foarte grele si murdare e ce se întâmplă mai departe? Ei devin părinți și la fel cum au fost ei tratați și bătuți și maltratați au rămas cu acele traume mulți din adolescența și copilăria lor mulți din ei aplică asta propriilor lor copii asta este foarte foarte bolnav și foarte rău copii ăștia nu au nicio vină este foarte greu este foarte dureros sa vezi cum uni părinți își tratează copii așa sper ca ai învățat ceva și nu-ți vei trata copii așa sau orice alt copiil așa murdar și bolnav.
Nu este nromal... dar daca te-a prins ca te-ai tavalit cu unii si altii si esti curva, atunci poate o spune cu sinceritate adevarul.
Apoi tu nu esti usa de biserica odata ce ai deja sex cu iubitul si intrebi pe aici de anticonceptionale si altele... deci mama ta stie ca nu esti chiar o fata cuminte.
RODI8817 întreabă: