Nu internetul este solutia. Mai buna este socializarea reala decat cea virtuala. Asa ii vezi emotiile omului, gesturile, glasul, temperamentul si iti va fi mai usor sa interactionezi cu el. apoi abia dupa ce l-ai cunoscut in realitate este frumos sa mentineti legatura prin intermediul virtual
Acolo iti faci cunostinte si iti pierzi timpul, nu iti faci prieteni.
Prietenii ti-i faci fata in fata, prin activitati comune, pasiuni comune, excursii...
Prietenii? ce sunt aia? eu am 1, 2 in realitate iar aici tot la fel, daca vrei numere atunci degeaba i ai, prietenii adevarati sunt rari si da i gasesti oriunde
Da stium, da trebuie sa-i bag eu in seama, e aiurea intr-un fel
Hey!
Nu prea stiu cum e cu retelele de socializare. Eu unul imi fac prieteni doar din randul celor ce nu ma cunosc sau nu m-au vazut vreodata.(ex: unii de pe acest site-am schimbat conturile de fb cu ei)
Pe net nu prea poti ceea ce incerci tu.
Cel mai usor,ca sa-ti faci prieteni din orasul tau,te poti inscrie la un sport.
Asa poti sa gasesti oameni noi si chiar daca te lasi de acel sport ramai cu prietenii.
Te poti plimba prin oras,poti sa pari tare, de gasca si daca pari foarte "cool" o sa te ia cineva in grupul lui de prieteni, chiar daca e un grup fals, format pe fite si bani...
Pe net este foarte greu, extrem de greu... Incearca sa dai cereri de prietenie tuturor persoanelor pe care ti se pare ca le cunosti. Dupa incerci sa pari un tip cool si de treaba.
Mai mult de atat nu cred ca ai ce sa faci...
Bafta!
-Blytz-
DarthRevan întreabă: