Te superi sau nu iti spun un prim lucru, esti o anagramata care decat sa stea cu craci in sus, mai bine ai pune mana si ai invata! Apoi dupa ce iti mai destupi creierul un pic o sa realizezi ca dragostea nu e numai aia sa stai cracita, vorba"prietenei esti a cincea roata" dar nu vezi.
Parerea mea e ca sunt cat de cat de acord cu petre059. El a spus cam dur ce avea de spus, dar am sa iti explic putin mai clar. Prietena ta, nu vrea ca tu sa suferi din nou, pentru ca e aiurea sa nu poti rade cand cea mai buna prietena a ta plange si e trista. Prietenul tau, probabil te-a testat in pat si pentru ca nu i-a placut, te-a lasat. Eu zic sa fii mai atenta de data asta si sa vezi ce vrea el de fapt de la tine, in afara de...xxx
Baiatul ala a facut sex cu tine si dupa te-a lasat? Cum sa iubesti un afemiat? Mai bine asculta-ti prietenele. Daca stii asa de aroganta si iti pasa numai de baiat de ce crezi ca ti-au facut morala?
Probabil ca esti o un fluture pe lampa,te atrage,nu te poti desprinde stiind bine ca te vei arde. Orice am spune, noi, prietenele, familia, nu ajuta la nimic.Iti doresc sa nu suferi mult si sa ai grija de tine, atat cat se poate.