Am ramas uimit sa vad ca un copil de 16 ani gandeste asa, normal sa nu te integrezi intre ei pentru ca pentru tine probabil numai e o placere sa strici bani in cluburi si sa faci bani patronilor de localuri care din asta isi platesc facturiile, esti pe un drum bun, nu judeca pe cei ce nu pot gandi ca tine pentru ca ei mai mult nu pot, fa ce faci si fa bine pentru ca prin munca o sa ajungi sa faci ce iti doresti
Daca tu esti idignat de atitudinea celor de varsta ta, imi dau seama ca nu toata generatia ta gandeste rau, ca mai exista speranta ca munca, onestitatea, seriozitatea, respectul nu raman cunvinte goale, notiuni valabile numai pentru parintii. Probabil ca iti vei gasi cu greu prieteni, dar vor fi adevarati, nu numai" de club", cu care vei avea ce-ti spune si cu care te vei intelege perfect.Numai bine iti doresc.
Ati multumes din toata inima si tie ati ofer numa bine si sa fi fericit! ati doresc sa ai o experienta cat mai frumoasa.
Apuca-te de programare/programare web. Ptr web incepi cu html, dupa cu CSS, apoi treci la PHP/Mysql Action Script. Poti trece mai departe pe C# sau Java. Din jucat jocuri nu s-a imbogatit nimeni. Ce ti-am dat eu acolo, ai de munca pentru 7-8 ani lejer. Dar la 25 de ani tu o sa ai 1000 de Euro ca popa, iar aia de o ard prin cluburi acum inca o sa cerseasca 5 lei de la parinti sa isi ia si ei o bere. Alegerea e a ta.
Salut
Eşti de laudă că gândeşti aşa şi nu risipeşti timpul preţios în vânt. Asta cu siguranţă îţi va fi de folos pe viitor, deoarece ceea ce faci sau deciziile pe care le iei încă din anii tinereţii te vor afecta mai târziu. Mai ales acum în perioada adolescenţei când se formează personalitatea, e bine să cultivi calităţi bune, care nu doar te vor face o persoană apreciată de alţii dar şi vei fi mulţumit şi împlinit. Iar asocierile într-adevăr joacă un rol important. Aşa cum un burete absoarbe soluţia în care va fi pus, în mod asemănător o persoană va fi influienţată de cei cu care se asociază.
http://www.jw.org/......-adevarat/
Cele bune.
Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).
Este necesar să-ţi faci prieteni buni. Este întotdeauna nevoie de ei (deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar, depinzând de firea noastră).
În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru.