| Kiddabwai a întrebat:

Buna TPU
Eu iubesc un baiat mare pentru mine. am 13 ani si el...
eu chiar il iubesc e totul pentru mine. dar nu stiu daca el ma iubeste, vara asta am primit primul sarut de l-a el. si mi-a zis ca ma iubeste...
dar avem o relatie in secret mai stiu doar 3 prieteni
Si. as cam vrea sa il uit da nu pot. un sfat?
Dau funda `!

Răspuns Câştigător
| CalinOP a răspuns:

Vrei sa il uiti? Dupa parerea mea, cel mai simplu ar fi sa ii spui sa faceti relatia oficiala. Daca nu este de acord va despartiti, daca este de acord o sa fii cu persoana pe care o iubestihappy

10 răspunsuri:
| AddaSunnii a răspuns:

Pai...fa ca mine.laughing Evita-l cat mai mult posibil si cand simti ca deja a scazut interesul tau pentru el, incearca sa te vezi cu altcineva care crezi ca e bun pentru tine. Mie mi-a mers, doar ca acel cineva e cel mai bun prieten al lui...tu incearca pe cineva mai."incognito"laughing

| BbyBrunetee a răspuns:

Incearca sa te indragostesti de alt cineva si il vei uita

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

Stii. Dupa parerea mea la 13 ani esti cam micuta pentru relatii!
Si iti spun sincer ca "iubirea" pe care spui ca o simti pentru el nu este decat atractie fizica...happy
Tu la 13 ani nu ai de unde sa cunosti iubirea adevarata...
Nu o cunosc nici eu la 16...
Si daca vrei sa il uiti iti dau un sfat!
Ocupa-ti timpul!
Eu asa am uitat baietii pe care i-am "iubit".
Atunci cand te gandesti la el fa-ti unghiile... citeste o carte. sau orice altceva!

| pisoias a răspuns:

Cam cat e de mare baiatul? Nu stiu daca el iti impartaseste sentimentele.Sa nu cumva sa vrea cu totul altceva.Mai bine mai copilareste cativa ani.Cu timpul daca vrei il vei uita.Gandeste-te bine.

| Kiddabwai explică (pentru pisoias):

E destul de mare

| Kiddabwai explică (pentru CalinOP):

Deci las uita da faza e ca vine in fiecare zi aproape l-a prietenu lu soramea si nu prea am sanse

| Kiddabwai explică (pentru BbyBrunetee):

Daca ar fi ...asa usor... as faceo deja

| Kiddabwai explică (pentru GeorgiavonPutzifer):

E dah. asta nu conteaza... 13 ani sunt doar cifre oh go on iubirea nu te intreaba daca ai 9 ani sau 13 sau 16...

| GeorgiavonPutzifer a răspuns (pentru Kiddabwai):

Ok! Eu iti spun din propria experienta! happy
Mereu ma pierd intr-o pereche de ochi albastrii si cred atunci pe moment, sau ma rog o perioada de timp ca doar ei exista si sunt asa speciali!
Mai pe scurt... daca vrei sa il uiti, fa ceva! nu sta asawinking

| Kiddabwai explică (pentru GeorgiavonPutzifer):

.e naspa ca il stiu de 6 ani si din 23 aug 2010 snte`m imp.si nah sad