Vrei sa il uiti? Dupa parerea mea, cel mai simplu ar fi sa ii spui sa faceti relatia oficiala. Daca nu este de acord va despartiti, daca este de acord o sa fii cu persoana pe care o iubesti
Pai...fa ca mine. Evita-l cat mai mult posibil si cand simti ca deja a scazut interesul tau pentru el, incearca sa te vezi cu altcineva care crezi ca e bun pentru tine. Mie mi-a mers, doar ca acel cineva e cel mai bun prieten al lui...tu incearca pe cineva mai."incognito"
Stii. Dupa parerea mea la 13 ani esti cam micuta pentru relatii!
Si iti spun sincer ca "iubirea" pe care spui ca o simti pentru el nu este decat atractie fizica...
Tu la 13 ani nu ai de unde sa cunosti iubirea adevarata...
Nu o cunosc nici eu la 16...
Si daca vrei sa il uiti iti dau un sfat!
Ocupa-ti timpul!
Eu asa am uitat baietii pe care i-am "iubit".
Atunci cand te gandesti la el fa-ti unghiile... citeste o carte. sau orice altceva!
Cam cat e de mare baiatul? Nu stiu daca el iti impartaseste sentimentele.Sa nu cumva sa vrea cu totul altceva.Mai bine mai copilareste cativa ani.Cu timpul daca vrei il vei uita.Gandeste-te bine.
E dah. asta nu conteaza... 13 ani sunt doar cifre iubirea nu te intreaba daca ai 9 ani sau 13 sau 16...
Ok! Eu iti spun din propria experienta!
Mereu ma pierd intr-o pereche de ochi albastrii si cred atunci pe moment, sau ma rog o perioada de timp ca doar ei exista si sunt asa speciali!
Mai pe scurt... daca vrei sa il uiti, fa ceva! nu sta asa
.e naspa ca il stiu de 6 ani si din 23 aug 2010 snte`m imp.si nah