| PuFaRiNaIsThEoNe a întrebat:

Fara mistouri,glume,e serios, cer sfaturi, sper ca o sa aveti rabdare sa cititi e destulllllllllllllll de multsad!

Vreau sa va spun ce se mai intampla cu mie in ultimile zile..Deci am fost indragostita si sunt de un baiat el nu a stiut niciodata asta nici nu stie ca exist..sau stie dar prea putin si e de pe facebook sta in aceas oras cu mie si e cu u an mai mare ca mine eu am 14 el 15 si am ""incercat"" sa fac cunostinta cu el i-am dat like a aproape toate postarile si a.m.d. TODEAUNA ma indragostesc de cine nu trebuie ..parca inima nu face contact bun cu creierul.nici acum, ma smt asa de naspa il visez ca ma imbracisez cu el. acum vreo 3-4 luni cand am inceput sa-l plac crying nu are prietena dar are o latura asa mai interesanta si visatoare, ii place muica rock ca mie

7 răspunsuri:
| PuFaRiNaIsThEoNe explică:

Nu am putut sa pun toata intrearea dar aici e cotinuarea!

| PuFaRiNaIsThEoNe explică (pentru PuFaRiNaIsThEoNe):

Nu stiu ce sa fac tot asa mi s-a intamplat si la inceputu anului si acum 1 an a tinut vreo 2 ani pana mi-a trecut ca am fost obsedata de D. dar mi-a placut si de altu cand am fost osedata de D... dar acum parca nu pot sa nu ma gandesc la altcineva un baiat a vb cu mine si ma inteleg destul de bine cu el.are prietena si tot imi propune sa iesim dar eu nu accept din cauza ca are prietena si ca nu sunt instare sa ma intalnesc cu cineva numa dupa ce imi trece asta ..tot ce ""a fost intre mine si el ""a fost doar in mintea mea nu imi vine sa credstraight face cred ca am nevoie sa ma duc la medic. nu stiu. spuneti-mi ceva sfaturi sad plz. si vreau sa va spu si altceva am visat ieri noapte cu el:X.dar dupa parerea mea a fost u cosmar am visat cum sunt i camera mea de la bunici si am in mana o camera(de filmat) si el e cu iubita lui si zice :Uitati-a la asta! si o saruta crying( imi tremurau picioarele in vis si tot ii zice ei frumoasa mea, fii pe faza, priveste la asta si tot o saruta si eu ii faceam poze si ii filam. m-am trezit transpirata si am plans in aie am stat pe gresie vreo 10 min. parca iti drgumcina creeri serioscrying(( parca simt ca mor. si m-am culcat la loc am visat ca sint cu el in parc pe banca si ii fac poze ne simtim bine si o raza de soare era pe fata lui era asa de frumos:X tot. pana apare o fata (tot aia) si lui ii se inveseleste fata incepea s-o sarute iar si iar si iar. iar eu ieram uimita. fata semena cu mine ffffffff bine doar era o copie a mea mai frumoasa, mai aranjata, mai fericita.sad Toata ziua mi-a sticato acest vis nu am putut sa ies afara azi ..Sora mea m-a intrebat daca poate sa ma ajute cu ceva sa facem cumva sa ne intersectam sa ma vada si el pe mine in realitate cand il vad eu pe strada cea ce se intampla ffffff rar.doar de 2 ori l-am vazut in realitate si am fugit de el (ca de toti).Cer sfaturi chestia asta ma termina din ce in ce mai mult devi osedat deja mi-am facut miii de scenarii in care suntem noi impreuna sa pot sa vb cu el odata fata'n fata. Multumesc mult ca ati citit si sper ca voi sa NU faceti asta.cred ca ii ia mea serios. oricum astept cat mai multe raspusuri ....pa:*

| Cruls a răspuns:

Ar fi mai putin de citit daca nu ai fi zis : Buna TPU. Fara mistouri, glume, e serios, cer sfaturi, sper ca o sa aveti rabdare sa cititi e destulllllllllllllll de mult tongue

| alynebunik a răspuns (pentru PuFaRiNaIsThEoNe):

Eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti acu nu stiu nici eu asa cred ca ar trebui!sadsadsad

| Dyanushka a răspuns:

Daca iti place atit de tare de el de ce nu incerci sa vorbesti cu el sau macar sa deveniti prieteni buni poate atunci va inceoe si el a te place pe tine

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

De ce nu incerci sa vorbesti cu el, incearca sa il prinzi pe facebook pe chat si stabiliti sa va vedeti

| Strunfi a răspuns:

Daca sunteti rokari urmareste ce baruri frecventeaza, dupa aceea fa sa fi si tu intro seara pe acolo si bea si tu ceva sa ai tupeu si abordeaza-l.restul vine de la sine