anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Fostul meu prieten a dat in mine de ceva ori dar pentru ca l-am enervat eu, cu greselile mele. Oare merita iertat pentru ca l-am enervat si nu s-a putut controla? Sau? Tin sa precizez ca a fost primul pentru mine!

28 răspunsuri:
| DanceLolipop a răspuns:

In niciun caz! pentru orice greseala te va bate de acum? eu zic sa iti vezi de viata ta si lasa. l in pace pe baiat... parerea mea big grin bafta!

| Dana211 a răspuns:

Cu siguranta sau! Nu se da nici intr-un animal dar intr-un om? Si fi sigura ca daca a facut-o de cateva ori o va face si de acum incolo. Nu trebuie sa dea in tine indiferent de ce ai facut si nu are dreptul

| Raluca1996i a răspuns:

Daca e fostul prieten de ce mai conteaza?
Sau e fostul din cauza loviturilor? Eu zic ca ar trebui sa ai si tu un orgoliu, sa nu accepti violenta orice ai face..ai dreptul sa gresesti..aceste lucruri se intampla si in casatorii, deci nu se pune problema in cadrul unor relatii tineresti.

Si eu am gresit, am fost prinsa chiar inseland. dar am discutat frumos... fara batai.

mult succes si ai grija de tine si persoanele cu care intri in contact.

| Chillcs a răspuns:

Da' ce, am trecut prin atatia mii de ani de evolutie ca sa fim la fel de grotesti ca orice animal? Nici nu-mi vine sa cred ca te-ai gandit macar sa-l ierti.

| imaqtpie a răspuns:

Daca as fi fost in locul tau nu las ierta...

| miky1804 a răspuns:

Normal k nu! nu merita iertat! faptul ca "l.ai enervat"nu. l scuza!

| DjRalu a răspuns:

Dupa parerea mea atunci cand un baiat da in tine nu ar mai merita nici sa-l privesti. daca a facut-o prima data poti sa te astepti si la a2 lovitura si la a 3...si tot asa. Cel imi bine ar fi sa-l lasi sa vada ca a gresit! Sper ca te-am ajuat.Si ai grija.

| elyroxy a răspuns:

Nu stiu prea bine ce sa sp deoarece iubirea este un subiect foarte delicat dar nu e prea normal sa deaa in tine sau depnde ce ai sp tu dar totusi nu-i normal, dar amintintal si tu nu te lasa mai prejos nu te inDati-mida. ca daca a dat in tine poate crede ca tia gs punctul slab. la acest subiect este mai mult de discutat sad sper ca team ajuat cu cevawinking

| Pitzipoanca a răspuns:

Daca vrei sa ajungi foarte, foarte nasol il ierti. Iertarea violentei = ceri mai mult.

| byencutzaoo1 a răspuns:

Eu una nu l-as ierta, stai linistita cauta pe cineva care te merita cu adevarat, ce o sa faca de acum incolo, pentru fiecare greseala de a ta te va bate? sa fim seriosi, da-l incolo! asta e parerea mea.

| Ammy93 a răspuns:

Deci sa ma scuzi daca o te superi pe mine, dar esti o fraiera daca crezi ca tu esti de vina. Si eu mi-am enervat iubitul de mii de orii, si nu a ridicat in 3 ani o data mana la mine. Poate ca ai fost de vina ca l-ai enervat, dar nu inseamna ca trebuie sa dea in tine. Daca data viitoare va fi mai rau. Mai exact de cate ori a dat in tine. Gandeste-te bine daca vrei sa mai stai cu frica ca te va lovi la orice spui. Pentru ca odata ce vede ca nu ii spui nimic sau nu faci nimic pentru ca te-a lovit, s-ar putea sa o faca in fiecare zi

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Iarta-l fatahappy ca dupaceea te va bate din ce in ce mai rau happy baietii de genul ala nu trebuie sa merite o alta sansa. Iar daca nu e nici o problema spune-i baiatului aluia ca ce e un tarf. Sa dea si el in cineva de masura lui nu sa dea in fete... deci cum am zis, nu-i da o alta sansa. Nu te meritawinking

| Tudorand a răspuns:

Nu are nicio scuza pentru a te lovi, indiferent cat de mult ai fi putut gresi. Ai doua varianta :
1. Poti dovedi ca esti o buna incasatoare.
2. Fugi mancand pamantul si nu mai accepta ca cineva sa te mai loveasca vreodata. El da dovada de un comportament golanesc si pariez ca se si lauda altor borfasi cu cat este el de tare si cat de fraiera esti tu. Have a nice day happy

| Angellx3 a răspuns:

Doamnee, in niciun caz. Chiar daca il inseli, il minti si faci alte greseli el nu are voie sa te loveasca, asta inseamna ca nu te iubeste pentru ca un om cand iubeste nu raneste prin lovituri etc etc.

| luiza a răspuns:

Iti pun o intrebare: el nu te-a enervat niciodata?
nici o greseala nu poate fi atat de mare incat sa trebuiasca rezolvata dand cu pumnul in celalalt! nu exista iertare pentru cel care crede ca rezolva probleme cu bataia, daca a dat o data va mai da si alta data poate pentru greseli si mai mici! nu va lasati batute, nimeni nu merita asta indiferent ce greseala ai facut!

| harciog a răspuns:

Ce-o mai freci aiurea cu intrebarea asta cind l-ai iertat deja?

| Sҝϊττlεs a răspuns:

Ambii ați greșit. El prin faptul că a dat în tine, iar tu pentru greșelile pe care le-ai făcut.
Eu cred că ambii ar trebui să vă cereți scuze, deși faptul că l-ai enervat nu este un motiv să dea în tine ca într-un sac de box.Totuși eu zic să vă cereți ambii scuze, iar apoi tu să nu mai greșești atât de mult și cu siguranță el nu v-a da în tine.

Sper că te-am ajutat.

| AnaCristinaN a răspuns:

In niciun caz! Pentru ori ce i-ai face, asta nu inseamna ca trebuie sa te bata! Doar daca l-ai batut si tu? Si in plus un baiat nu trebuie sa dea NICIODATA intr-o fata! Eu te-asi sugera sa-ti vezi de viata! Sper ca te-am ajutat.happy

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru harciog):

Buna.Nu am facut asta!

| alisor23 a răspuns:

Discutati, ia o prietena langa tine, sau sa fie in apropiere ca daca mai da in tine sa te ajute sa pleci, explica-i prietenului tau ca nu doresti sa dea in tine.plz funda

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa stii ca cel mai greu a fost sa-ti dea prima palma. Intr-o relatie, nivelul anterioarei mitocanii acceptate devine nivelul zero, de la care se poate merge intotdeauna mai departe. Asadar, fii 100% sigura ca data viitoare te va lovi de la o greseala mai mica si incet-incet va ajunge sa te bata doar de placere (sau din sadism). daca asta nu te deranjeaza, atunci poti continua, dar risti sa ajungi moarta prin vreo rapa.

| CoquineNoire a răspuns:

Fetelor, daca un barbat da prima palma, va da si a doua oara!
cine sta intr-o relatie toxica precum aceasta, nu are respect de sine.
punct.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Te injosesti daca alegi sa-l ierti! uite, vezi? Din cauza asta exista in lumea intreaga o gramada de femei maltaratate si badjocorite de iubiti, soti, amanti, prieteni, concubini etc. Datorita faptului ca nu reusesc sa renunte la bestia de langa ele, nu reusesc sa-si depaseasca conditia de femeie supusa acceptand pana la moarte sa fie sluga si `carpa ` unui coate-goale! merita? tu ce zici? Violenta domestica face multe victime. Deci, trage si tu concluziile....Numai bine!

| Liviucu a răspuns:

Subscriu la ce spune Dana. Daca-l ierti acum faci o mare greseala, mai tarziu o va comite din nou. Gandeste-te ca un om cand iubeste, adora acea persoana si pur si simplu nu ai cum ORICAT de mult o urasti sa dai in ea. Violenta apare doar cand sentimentele tind spre 0. happy
Asa ca ia-ti gandul la el ca te bat eu de nu`. Succes!

| CandyTetris a răspuns:

Niciodata nu merita iertat.Fiecare palma e un test, fiecare iertare e ca si cum i-ai da voie sa iti mai dea una.Sunt sigura ca pana la urma vei realiza ca nu merita si il vei lasa. Ce e trist insa e faptul ca e primul, in mod inconstient fiecare fata cauta intr-o relatie exact acelasi lucru ca in relatia anterioara.Ai grija de tine, nu il mai lasa sa te traga in jos, fiecare secunda alaturi de el iti distorsioneaza imaginea unei relatii normale...Hope I helped...

| mixxjim a răspuns:

Nu merita iertat, o sa te loveasca iar daca va impacati, asta pentru ca de fapt tu ii permiti (ii permiti continuand sa stai langa el) sa faca asta. si daca a fost primul ce, pentru asta trebuie sa stai sa fii batuta toata viata? daca il accepti inapoi inseamna ca nu te respecti, si daca tu nu te respecti cum vrei sa te respecte altcineva? mergi inainte, viata are multe lucruri frumoase sa ne ofere!

| DenisaMetal a răspuns:

Niciodata! Din moment ce ti-a data prima palma lasa-l nu meriti!

| Flav a răspuns:

Daca mi-as iesi atat de tare din fire incat sa-mi lovesc iubita, atunci a 2-a zi ma despart de ea, din cauza ca nu m-ar merita. Mi-ar fi rusine de mine.
A dat in tine? Daca accepti pozitia ghiocelului, atunci poti ofili oricand. Si nu uita: majoritatea ghioceilor, sunt nemuritori.