| Nimeni91 a întrebat:

Buna TPU!
I-am comandat unui unchi de-al meu un filtru de apa de pe Emag, iar acum, cand a venit comanda, spune ca vrea banii de la mine pentru colet, intrucat nu am comandat eu ce voia el, dar am si poze cu ce dorea si link-ul de la ce a spus sa comand. Mi-a spus sa îi dau eu contravaloarea coletului si sa fac singura retur, pentru ca (citez)" nu esti in stare de atata lucru", sa platec eu taxele de transport. Mie nu mi se pare normal. I-am aratat poza cu ce a vrut, spune ca e vina mea. Efectiv mi-a indus o stare de rau. Nu am cui sa explic, intrucat o tine tot pe a lui, nu doreste sa asculte si ce au altii de spus. Intrebarea mea este: daca ati trecut prin asta: cum îi pot explica faptul ca nu eu gresesc, intrucat am dovezi ca ceea ce i-am comandat mi-a spus ca doreste(am poze, link-ul pe Whatsapp)?

23 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii zici asa:

Boss, nu ma freca la melodie. Asta ai vrut, asta ti am luat, nu iti place sanatate. Fa i retur ca eu nu am timp de mofturile tale.

| Sophieka a răspuns:

Cu un asemenea idiot nedescurcaret nu poti vorbi prea multe.

Nu ai cum sa ii explici unui idiot ca e idiot.

Daca nu locuiesti cu el si nu esti fortat sa ai tangente cu el, pur si simplu ignora-l total.
Eu sincer, l-as fi scos de mult din viata mea, complet.

Daca esti minor si ai parinti, sa le spui lor situatia, poate ei au mai multa minte decat el?!

| Adrian5575 a răspuns:

Pai arata-i dovezile daca le ai. Daca tot nu pricepe, da-i banii, fa returul ca sa iti recuperezi banii, pierzi banii pe transport si aia e. Pe urma nu il mai ajuti niciodata cu nimic, ii faci vânt.

| Dekle a răspuns:

Eu zic sa-i dau banii dacă nu sunt așa de mulți, iar pe viitor sa nu ți mai faci vreo treabă cu el...mi s-o întâmplat și mie odată iar de atunci m-am învățat în minte sa nu mai comand de pe internet pentru alții

| Savantym910 a răspuns:

Daca tu ai încercat să îl ajuți și unchiul tău sa răzgândit așa dintr-o dată fără un motiv specific, nu este vina ta tot ce poți face este să dai retur coletului și data viitoare când îți mai cere ajutorul, spune-i NU, asemenea oameni sunt dificili și să îi faci să înțeleagă că a greșit este imposibil.

| Andreiomul a răspuns:

Momentan fă ce spune el și pe viitor nu mai faci asta, deși sunt mulți bani le poți explica părinților tăi situația și să îi rogi să te ajute.

| Ciprian09 a răspuns:

Zii ca e neam prost..mai am si eu cateva trotinete de oameni cu aceleasi iesiri de genul!

Răspuns utilizator avertizat
| adcov a răspuns:

Nu ar trebui să te superi. E o lecție de viață. Știi vorba aia veche: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Și mai e una cu facerea de bine...

| sierra1 a răspuns:

Dacă " nu esti in stare de atata lucru" tragi ponoasele, dai retur TU. Atenție pe viitor

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu îi poți explica. Simplu, refuzi să faci ce zice el. Să facă el returul și să nu îi dai nici un ban.

| Lukasssz a răspuns:

Asemenea oameni au probleme la mansarda, ii dai tu retur si pe viitor incearca sa il eviti.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu ii da nimic. Daca e bou, ala e.

| Nimeni91 explică (pentru Sophieka):

Nu, nu stam in aceeasi casa. Am 18 ani, am incercat sa îi explic, insa pur si simplu ma invinuieste pe mine pentru ceva ce a dorit sa isi cumpere.

| Nimeni91 explică (pentru Adrian5575):

Multumesc!
Am incercat sa il mai ajut si in alte dati, comportandu-se la fel ca acum, ba chair mai rau. Venea de cate 3 ori pe zi la mine acasa, sa ma intrebe daca i-am trimis niste e-mail-uri, imi trimitea mesaje mereu si ma intreba daca i-am rezolvat problemele. Asta e. Trebuia sa stiu la ce sa ma astept. Dar am zic ca fiind din familie, nu trebuie sa refuz si sa ma cert cu el. Asta e

| Vântulalb a răspuns:

El ti-a cerut sa faci comanda?
Daca nu, de ce ai facut-o? Daca a fost initiativa ta, platesti.

| SilentRain a răspuns:

Nu-i plătești nimic că nu a fost greșala ta
Îl dai sa se spele cu el pe cap data viitoare nu-l mai ajuta

| HelpingHands a răspuns:

Dacă unchiul tău era așa deștept și informat trebuia să se descurce singur. Calul de dar nu se caută la dinți!

| Nimeni91 explică (pentru HelpingHands):

Asa este.

| Nimeni91 explică (pentru SilentRain):

Nubo sa il mai ajut. I-am facut favoruri de mai multe ori, i sa de fiecare data a spus ca era vina mea daca nu mergea cum a vrut. Cu asa oameni, fie din familie, sau nu, nu trebuie sa te incurci.

| Nimeni91 explică (pentru Vântulalb):

El mi-a cerut sa fac aceasta comanda. Doar nu ma duceam de nebuna sa îi ofer acest ajutor. Am mai incercat sa il ajut, insa mereu ma invinuia pe mine daca nu era cum planuia.

| Nimeni91 explică (pentru sadrian46):

Multumesc!

| Nimeni91 explică (pentru Andreiomul):

Nu vor. Nu i-am facutt returul, intrucat i-am spus ca el a decis ce vrea sa cumpere, nu e vina mea. Nu o sa il mai ajut vreodata