| ShREKT a întrebat:

Imi explica si mie cineva de ce autoritatile norvegiene au luat copii familiei Bodnariu? Cu ce drept si ce motiv?

9 răspunsuri:
| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Din cauze religiei...

| Lawliet14 a răspuns (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Nu e adevarat.

| Felys a răspuns:

Sustin ca au fost maltratati si indoctrinati, la ei copilul este seful nu parintii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza nerespectarii legii, ca nu vine nimeni sa-ti ia copilul din casa fara niciun motiv.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Pentru ca e vorba de Norvegia.Acolo,daca ar putea, te-ar face in eprubeta, ai creste imediat si ai incepe sa inventezi rachete si sa creezi cod pentru roboti.Sunt persoane reci pentru ca nu esti util guvernului daca stai de floricele si curcubee.Copii trebuie sa faca doar un lucru, sa invete! Parintii lor trebuie sa munceasca, nu sa piarda timpul cu dadacitul, de aia copii invata sa fie independenti de cand sunt micuti.Ei stiu deja de la varste fragede sa isi gateasca, sa se descurce singuri in casa dar si afara.Nu le trebuiau un motiv ca sa ii ia.Singurul motiv a fost,, devierea,, de la modelul lor,, perfect,,.Nu ai dreptul sa iti cresti copilul cum vrei tu, trebuie sa il cresti cum spune statul norvegian ca e bine, ca sa iasa ceva din el.

| Fatamuntilor a răspuns:

Parerea mea ca autoritatile norvegiene au facut exces de zel!
Ei au legi foarte dure in ceea ce priveste Protectia Copilului! E de ajuns ca un copil sa se planga ca i s-a dat o palma ca si intervine protectia copilui.In cazul familiei Botnariu, fetita cea care s-a plans la scoala ca i s-a dat o palma si ca ingana cantece religioase.Imediat a intervenit protectia copilului si i-au fost luati cei cinci copii,inclusiv un bebelus de cateva luni,ei avand cetatenie norvegiana, dar si romana!
Vizitele parintilor nu erau permise, comunicarea se facea prin telefon. Abia recent parintii si-au revazut copii.
Am inteles ca cei de protectia copilului nu s-au obosit sa vada cum traiesc acei copii la ei acasa, desi conditiile erau foarte bune.
Sa speram ca acei copii vor reveni in familie cat mai repede! Au fost mitiguri de sustinere peste tot, au intervenit si autoritatile noasre!

| whatevernvm a răspuns:

Au respectat legea.

| pufulescu a răspuns (pentru whatevernvm):

Iti urez sa ai parte toaaaata viata ta de legile " drepte " din Vest!

| whatevernvm a răspuns (pentru pufulescu):

Amin