Eu cred ca mai bine asteapta pana o cunosti mai bine, poate ce simti tu e mai mult atractie. Daca s-a despartit recent, clar e mai bine sa lasi putin spatiu. In plus, nu cred ca ti-ar conveni sa auzi de el non-stop in relatia voastra. Nu o sufoca acum cu sentimente pentru ca mai mult rau vei face. Vezi dupa o vreme daca o mai placi, daca ea te place, incearca sa vezi ce interese are, planuri, lucruri in comun etc. si vei vedea daca te place sau nu ca doar nu e asa greu de ghicit. Daca iti trimite semnale mixte, inseamna ca se joaca sau e indecisa, caz in care mai bine iti iei talpasita daca nu vrei sa fii ranit.
De ce ii spui de fostul? Si pe mine m-ar enerva sa mi se tot aminteasca de el.
Daca vrei sa aflii daca te place sau nu treci la atac! Invita-o la un suc/prajitura/plimbare/filme whatever si vezi cum se comporta. Fii prietenos, iar daca totul a mers bine invita-o la o a doua intalnire si sarut-o. In cel mai rau caz te refuza si macar stii care e situatia, ca vrea sa fiti doar prieteni, dar nu vei stii niciodata daca nu incerci.
Nu e cazul sa o mai intrebi de fostul. Iesi mai mult cu ea, cauta prilejuri sa o inviti.
Inceraca sa ai spui dea ce simti si vezi ce zice degeaba suferi asa poate sentimentul e reciproc
M am exprimat gresit..nu eu o intreb de fostul.ea imi tot zice de el...si ma intreaba daca l am vazut si cu cine era si eu tot incerc sa evit subiectul ..va multumesc tuturor pentru sfaturi