| maryangelll a întrebat:

Imi place foarte mult serialul The Vampire Diaries. Acum s-a terminat sezonul 3, iar sezonul 4 va incepe in toamna(in octombrie mai exact). Nelamurirea mea este daca Elena va ramane cu Stefan sau cu Damon? Mie imi place foarte mult de Stefan este mai bun si mai dulce :X, nu zic ca Damon nu este dragut dar nu-mi place caracterul sau din film si cred ca este mai potrivit pentru Elena si intre ei s-a format o frumoasa poveste de dragoste la inceput. Sper sa se intample la fel ca-n Twilight:desi Belle il iubeste si pe Jacob, ea a marturisit ca-l iubeste mai mult pe Edward si cu el a ramas.Voi ce credeti ca se va intampla in sezonul 4?

Răspuns Câştigător
| MagdaKathy a răspuns:

Va ramane cu Stefan iar ea se va transforma in Vampir. va avea unele probleme la tranformare dar cu ajutorul lui Stefan si restul va trece cu brio

7 răspunsuri:
| Adryana a răspuns:

Buna. Abia astept si eu urmatorul sezon :X; la inceput mi se parea ca Elena se potriveste mai mult cu Stefan, acum mi-as dori intr-un fel sa ramana cu Damon; totusi ramane sa vedem.

| frumushika09 a răspuns:

Mi-as dori sa ramana cu Stefan, ca si tine. Ea nu a renuntat niciodata iubirea pentru Stefan. Exista mult mai multe momente frumoase intre Elena si Stefan decat intre ea si Damon. Plus ca am citit undeva ca in sezonul 4 o sa fie ceva timp cu Stefan, iar Damon va redeveni rau, iar apoi isi va da seama ca Damon e cel care e capabil sa-i inteleaga sentimentele acum ca e vampir. O sa se intample multe chestii noi. Totusi mie mi se parea total ilogic sa-l aleaga pe Damon.

| deeablonda23 a răspuns:

Eu imi doresc sa ramana cu Damon adica asta as vrea eu. Se zice ca va fi cu Stefan un timp dar apoi se vor desparti si va si cu Damon si se vor despartii si ei. Poti sa citesti mai multe pe: http://www.kafediem.com/......vazut.html

| maryangelll explică (pentru frumushika09):

Da, cum spui si tu chiar ar fi ilogic sa ramana cu Damon fiindca ar trebui ca dragostea adevarata sa invinga orice si Stefan chiar s-a dovedit a fi "the perfect vampire boy", dar cum a spus si @deeablonda23 daca citesti link-ul lasat de ea mai sus iti vei da seama din relatari ca cel mai probabil Elena va ramane cu Damon in sezonul 4. Cel mai ciudat mi se pare totusi faptul ca majoritatea fanilor acestui serial isi doresc un final "delena", adica Elena sa ramana cu Damon(fapt rezultat din citirea mai multor comentarii de pe site-ul serialului, dar si de pe site-uri straine; majoritatea comentariilor fiind lasate de fete), ceea ma face sa cred ca fetelor intr-adevar le plac mai mult "the bad boys"(aviz baietilor). Eu imi mentin parerea si cred ca din cauza asta nici nu imi va mai face placere sa ma uit la al patrulea sezon. Asa sunt eu, ce sa fac " a little melancholic and sentimental girl". happy Pupici la toti si noapte buna! :*

| iustina199 a răspuns:

Elena i-a spus Lui Damon ca la ales pe Stefan deoarece pe el la cunoscut primul dar dupa ce devine ea vampir isi aduce aminte cum pa cunoscut pe Damon in seara acea cand masina parintilor sai a cazut de pe acel pod... Acum este un mister ce ne va darui sezonul 4

| xMonsterRockX a răspuns:

Cine v-a mintit ca ramane cu Stefan? My dear..she is vampire..and...Elena nu vrea dieta "Bambi" A lu` Stef...si..nici nu vrea sa raneasca pe cineva..si fara sa vrea..se apropie mai mult de Damon so..de aici sa mai vedem.Dar eu cred ca va ramane cu Damon.

| HeiTu a răspuns:

Sincer? eu cred ca ea va ramanea cu Damon, nu prea vreau, dar presimt ca Stefan va fi cu Caroline ceea ce ar fi frumos happy