| AnghelCatrii a întrebat:

In ce consta cea mai buna prietena? Pentru voi ce inseamna cea mai buna prietena? FUNDA love struck

10 răspunsuri:
| DooM a răspuns:

Cea care si-o trage cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna fLuffy. Sunt baiat, dar sa stiu ce inseamna sa ai un prieten(a) bun(a). Sa zicem la fete, de exemplu difera prieteniile de fete cu prieteniile de baieti. La fete, din cate am observat(si nu neaparat), o prietena buna este acea persoana careia ii spui de fiecare data oful sau supararea, acea persona care nu te lasa la greu si nici la usor, este persoana careia ii pui sufletul tau pe tava cum s-ar zice. Nu stiu cum sa iti explic ca sa intelegi mai bine de atat. Deci prietena buna este persoana cu care te intelegi cel mai bine dintre toti, acea persona care nu te va lasa niciodata indiferent de situatia in care esti. Dar ai grija, aparentele inseala aproape mereu. Nu poti sa iti faci cea mai buna prietene de azi pe maine, prietena cea mai buna este acea fata care ti-o dovedeste in timp ca iti este prietena.

Sper ca te-am ajutat! Funda?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici cateva idei interesante: http://www.jw.org/......-adevarat/

Cele bune!

| Pricked a răspuns:

"A friend knows the song in my heart and sings it to me when my memory fails." - Donna Roberts

| Kittylover2011 a răspuns:

Salut.Eu cred ca ar trebui sa fi foarte atenta cand iti alegi prietena cea mai buna, nu toata lumea e de incredere. Poate se comporta ca o prietena adevarata, dar pe la spate e fatarnica si te barfeste(crede-ma ti-o spun din propria experienta)
Cea mai buna prietena este in primul rand o persoana care te ajuta la greu si nu rade de tine.Este cineva pe care te poti baza la orice ora din zi si noapte.de asemenea trebuie sa fie de incredere si sa nu te tradeze niciodata.Cam asa e.ti-o spun din experienta mea. Sper ca te-am ajutat.Te pup:*

| AnghelCatrii explică:

AndreiNick99 si kimysongyong va multumesc mult, imi pare rau ca pot da doar o singura funda!

| CoquineNoire a răspuns (pentru Pricked):

Si acum un moment de reculegere pentru Donna Roberts...a murit asteptand acel prieten.

| Pricked a răspuns (pentru CoquineNoire):

Săraca de ea.

P.s.: Pe cine-ai înjurat de te-au suspendat ăştia?

| fuzzer a răspuns:

Nu poti numi pe nimeni cea/cel mai bun/a prieten/a, pana nu stii ce se afla in mintea omului, si chiar cand stii lucru asta, nimic nu-ti ofera vreo certitudine.

Întrebări similare