| ScriptS3 a întrebat:

In noaptea asta am avut un vis.In urma cu 7 ani a murit bunica,in vis o dezgropa, dar dupa acea m-a trezit fratele meu (sforaia ca o locomotiva).Si n-am mai visat cu bunica...bine am visat cu ea cand era in viata.
Intrebarea e :
Ce se intmpla in continuare dupa ce o dezgroapa?

Răspuns Câştigător
| pastru009 a răspuns:

Buna.Numai tu stii raspunsul propriei tai intrebari. Poate nu acum,dar in viitor cu siguranta. Poate nu acum visesi continuarea,ci peste cateva zile, saptamani sau chiar si luni.
Ai visat-o, deoarece poate iti era cea mai apropiata persoana sau cel mai mare dusman. Oricum ar fi fost bunica ta: R.I.P.
Urmeaza sfatul meu nu al lui BLINDULBEN, caci visele, te definesc.Ele se ghideaza dupa gandurile si sentimentele tale.per ca te-am ajutat. Funda?

8 răspunsuri:
| ionu0k9 a răspuns:

E normal sa visezi unele lucruri de obicei visezi lucruri din astea strani cand esti foarte obosita sau banuiesc ca inainte sa adormi ai vazut ceva film mai horror

| ScriptS3 explică (pentru ionu0k9):

Doar Tom si Jerry.Aia ti se pare,, horror''?
Si nu asta era intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede ca ai iubit-o foarte mult, imi pare rau pentru pierderea suferita dar visele sunt vise si nu trebuie sa ne incredem in ele

| Roland22 a răspuns:

Nu ai de unde sa stii ce se intampla.iti recomand sa nu te iei dupa vise.du-te si vorbeste cu un preot, el stie cel mai bine ce sfaturi sa iti dea.

| pilifalexandru a răspuns:

De obicei visele sunt mesaje ale subconstientului nostru, iau nastere din dorintele si frustrarile noastre si de foarte multe din mecanicitatea vietii de zi de cu zi, un sofer de taxi va visa ca sofeaza spre exemplu.

| Musique a răspuns:

Vrei să-ți continuăm visul?

| Killeramaster a răspuns:

Poate o fii fost persoană care o iubeai foarte mult. Oricum, condoleanțe.Păi mai bine du-te și vorbește cu un preot.

| Fulbaster a răspuns:

Visele sunt "constructii ale mintii noaste, chiar daca se spune ca unele persoane decedate ne pot contacta prin vise.