De ce trebuie sa le spui? eu fiind mai "batran" iti recomand sa nu o faci, n-o sa te inteleaga o sa te certe si/sau bata, tinand cont ca ai 13 ani. la varsta asta in ochii unui adult esti incapabila de a lua decizii. (crede-ma stiu cum gandesc "adultii" )
Daca le-ai spune ai provoca numa circ, tot tie ti-ar fi mai rau. nu exista cale sa le schimbi mentalitatea
Intalneste-te cu cine it place, dar tine totul in secret, poti spune oricand motive gen: "merg la o prietena/colega" ca parintii nu se alarmeaza la asa ceva
Cand mai crest la 18 ani poti sa le zici in fata ca nu mai au ce sa-ti faca.
Parintii tai sunt religiosi?
Eu zic sa mai astepti nu te grabi cu asemenea afirmatii, lucrurile se pot schimba pe parcurs.
Hm, pai daca stii cum vor reactiona *Familia mea este extrem de homofoba si sunt sigura ca reactia lor cand le voi spune va fi foarte urata* ar cam trebui sa pastrezi asta pentru tine, pana la urma nu ai nevoie ca ei sa accepte sau sa fie de acord avand in vedere ca sunt sentimentele/emotiile tale pe care ei nu le pot schimba si nu te pot *forta* sa le *schimbi* avand in vedere ca nu e o alegere ci pur si simplu se *intampla* si oricum nu prea ai avea de ce sa le spui asta. ^^
Da sunt mai religiosi, ii au pe Adam si Eva in cap cand vine vorba de relatii altfel decat heterosexuale
Religia agraveaza si mai mult situatia,
se poate face corelatie intre religie si supiditate
fii desteapta / fii libera
Nu le zice, poate nici nu esti lesbi si doar ai impresia asta ca n-a aparut niciun tip sa-ti atraga atentia, esti prea mica sa faci afirmari de astea privind sexualitatea
Nu esti gay esti lesbianca gay se foloseste in cazul masculilor
deci esti lesby
ori cum le mai spune la fete
Nu le spune, ca nu cumva sa se ia dupa prostiile tale si sa avem niste persoane in minus care se duc la referendum si voteaza pentru.
Gay se poate folosi si in cazul fetelor si daca ma tot corectezi, te cirectez si eu pe tine spunanduti ca se scrie *lesbiana* si *lesbi*