Nu vede ce are langa ea pana nu pierde! (iti spun din experiente) comporta-te si tu la fel cu ea, fii indiferent, fa totul asa cum face ea. daca nu isi da seama ca e vinia ei, pleaca. evit-o putin timp va veni ea la tine in genunchi!
Sincer, nu cred ca ar mai trebui sa te chinui, pare cam plictisita, poate nu mai tine la fel de mult la tine, eu zic sa discutati deschis si apoi sa luati o decizie, Bafta;]
Salut, din ce mi-ai spus tu s-a instalat monotonia in relatia voastra, incearca sa o scoti la o pizza si sa vorbesti cu ea ce nu mai merge si sa vezi daca mai poti continua relatia. Daca nu mai bine renuntati.
Salut!
Luati si voi o pauza. Din ce spui aici, ea pare ca s-a cam plictisit. Adica, o relatie de 2 ani este ceva, oricine s-ar plictisi, cred.
Nu mai insista nici tu cu telefoanele sau mesajele, lasa-i putina libertate. Sa vada si ea cum e sa nu fii bagat in seama. Atunci isi va da seama ca greseste fata de tine.
Succes!
Am fost odata despartiti adica ea a vrut sa facem o pauza si am auzit niste inregistrari despre ea cu un alt baiat si eu i-am spus ca gata s-a terminat si nu mai vreau sa aud de ea si atunci parca i-a aparut frica de a ma pierde si m-a chemat intr-un parc sa vb cu ea si statea pe burta si ma tinea de picior si plangea ca so iert si eu am zis ca mi-e frica ca poate vei face la fel, si am iertat-o pana la urma si mi-a zis ca nu a fost nimic cu baiatul ala, si tot pe mine ma acuza ca o insel dar poate ce ai zis tu aici ma va ajuta multumesc