Dar mai sunt atatea persoane in lumea asta... nu trebuie sa stai sa intelegi una singura. Trebuie sa scapi de persoanele care iti consuma energia si timpul.
Stiu ca te gandesti la asta si ti-a placut, o sa treaca . Important este ca tu sa te simti bine.
Gandeste-te la altceva momentan, gandeste-te ca tu esti o persoana mai importanta decat el. Stai o perioada cu familia si prietenii si o sa uiti
O seara placuta iti doresc.
Dar lasa-l asa. Nu sta tu dupa el, zau asa. De ce ai vrea sa stai cu o asemenea persoana? :/
Numai stiu ce sa zic, ma gandeam ca se va schimba.
Mi-a zis ca ma place, insa se comporta urat si arogant. Nu stiu de ce face asta.
Asa am sa fac, multumesc frumos!
Cu placere.
Nu am ajutat asa de mult
Dar aceste lucruri trec in timp. Si eu urasc replica cu timpul, insa chiar asa e
Dar mai sunt atatea persoane in lumea asta... nu trebuie sa stai sa intelegi una singura. Trebuie sa scapi de persoanele care iti consuma energia si timpul.
Stiu ca te gandesti la asta si ti-a placut, o sa treaca . Important este ca tu sa te simti bine.
Gandeste-te la altceva momentan, gandeste-te ca tu esti o persoana mai importanta decat el. Stai o perioada cu familia si prietenii si o sa uiti
O seara placuta iti doresc.
Cu asta mai vrei sa te impaci? Are sens? Cu caracterul asta prost? Gaseste altul okey, va face mereu asta magarii, deci nu are sens sa mai vrei sa fi cu el, deci schimbi partenerul, asta e de facut.
Eu nu va inteleg cateodata, vedeti ca astia-s infecti si voi tot vrei sa fiti cu ei, interesant.
Atunci nu mai am ce zice. Si atunci de ce se plang multe ca ei is rai, ai dracu?! Daca accepta asa, ar trebui sa fie multumite. Si de ce casuna asa in prostie pe unu? Sunt f multi aratosi pe care sa-i placa, deci nu e problema. Ca oricare era primul, pe ala il placea, deci hai sa nu ne amagim.
Stai asa ca nu pricepe tata, cum adica?! De ce sa fie o jignire pentru una si pentru unu nu?! Ca e tot una, comportamentul e acelasi. Explica daca vrei, ca na, mai invat si eu chestii noi, aici chiar nu pricep.
E ca si cum zici asa "daca una injura pe unu nu e insulta, daca el pe ea, e. E aiurea ce zici, e in ambele cazuri, ca-s oameni amandoi.
Ce inseamna "tinut in seen?"
. Parca invat din trecutul meu cand vorbesc altii.
Este evident ca are altceva si n-are rost sa iti bati tu capul cand lui nu-i pasa, te-a tratat ca pe o rezerva. Si probabil o sa se intoarca iar la tine cand nu-i merge nici lui.
Stiu si eu, n-are rost cand omul nu e interesat, se vede in fapte, si cand tragi de el, te raneste.
Nu merită să te mai împaci cu el. Dacă ți-a tras clapa de atatea ori inseamna ca nu esti importanta pentru el, deci nu merită să-ți pierzi timpul cu o așa persoană.
Ai dreptate, multumesc mult!