anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am certat cu un prieten trebuia sa ne vedem la intalnire, insa a refuzat sa mai vina in ziua respectiva si incerca sa o mute pe ziua urmatoare.
Stabilisem asta cu o zi inainte.
Am tras de el sa imi spuna treaba asta altfel ma lasa fara raspuns si i-am spus inapoi ca nu trebuie sa ne calcam in picioare si sa ne umilim, la care el m-a lasat in seen.
Nici nu a incercat sa mai comunice cu mine de atunci.
Imi pare rau pentru ca imi placea de el, insa a facut multe faze nasoale, a zis ca vine si nu a mai venit, mereu muta ziua si asa mai departe.
Ce este de facut?
Credeti ca mai este vreo sansa de impacare?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar mai sunt atatea persoane in lumea asta... nu trebuie sa stai sa intelegi una singura. Trebuie sa scapi de persoanele care iti consuma energia si timpul.

Stiu ca te gandesti la asta si ti-a placut, o sa treaca happy. Important este ca tu sa te simti bine.
Gandeste-te la altceva momentan, gandeste-te ca tu esti o persoana mai importanta decat el. Stai o perioada cu familia si prietenii si o sa uiti happy

O seara placuta iti doresc.

16 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Cu asta mai vrei sa te impaci? Are sens? Cu caracterul asta prost? Gaseste altul okey, va face mereu asta magarii, deci nu are sens sa mai vrei sa fi cu el, deci schimbi partenerul, asta e de facut.

Eu nu va inteleg cateodata, vedeti ca astia-s infecti si voi tot vrei sa fiti cu ei, interesant.

| TFL a răspuns (pentru Mosotti):

Da se vede omule ca nu cunosti femeia, o fata daca place un baiat il accepta si asa chiar de ar fi sa ii da cu-o planetara peste picioare laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru TFL):

Atunci nu mai am ce zice. Si atunci de ce se plang multe ca ei is rai, ai dracu?! Daca accepta asa, ar trebui sa fie multumite. Si de ce casuna asa in prostie pe unu? Sunt f multi aratosi pe care sa-i placa, deci nu e problema. Ca oricare era primul, pe ala il placea, deci hai sa nu ne amagim.

| mgtow a răspuns:

Nu e sansa e terminat ala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

big grin. Parca invat din trecutul meu cand vorbesc altii.
Este evident ca are altceva si n-are rost sa iti bati tu capul cand lui nu-i pasa, te-a tratat ca pe o rezerva. Si probabil o sa se intoarca iar la tine cand nu-i merge nici lui.
Stiu si eu, n-are rost cand omul nu e interesat, se vede in fapte, si cand tragi de el, te raneste.

| TFL a răspuns (pentru Mosotti):

Dupa modul in care a pus intrebarea iti poti da seama si singur ca e in limba dupa el, ca o fata sa fie tinuta in seen de un baiat deja e o insulta, ca baiat se schimba situatia daca nu prezinti interes pentru ea se numeste HARTUIRElaughing

| Catalin77945 a răspuns:

Mergi peste, si cauta pe altcineva

| Sofer a răspuns:

Treci peste ca nu mai e nicio șansă.

| Mosotti a răspuns (pentru TFL):

Stai asa ca nu pricepe tata, cum adica?! De ce sa fie o jignire pentru una si pentru unu nu?! Ca e tot una, comportamentul e acelasi. Explica daca vrei, ca na, mai invat si eu chestii noi, aici chiar nu pricep.
E ca si cum zici asa "daca una injura pe unu nu e insulta, daca el pe ea, e. E aiurea ce zici, e in ambele cazuri, ca-s oameni amandoi.
Ce inseamna "tinut in seen?"

| AlexValentinn a răspuns:

Nu esti pe lista lui de prioritate.

| Mocanu_Nicoleta_1999 a răspuns:

Nu merită să te mai împaci cu el. Dacă ți-a tras clapa de atatea ori inseamna ca nu esti importanta pentru el, deci nu merită să-ți pierzi timpul cu o așa persoană.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar lasa-l asa. Nu sta tu dupa el, zau asa. De ce ai vrea sa stai cu o asemenea persoana? :/

| Rihhana1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Numai stiu ce sa zic, ma gandeam ca se va schimba.
Mi-a zis ca ma place, insa se comporta urat si arogant. Nu stiu de ce face asta.

| Rihhana1 a răspuns (pentru Mocanu_Nicoleta_1999):

Ai dreptate, multumesc mult!

| Rihhana1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Asa am sa fac, multumesc frumos! love struck

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Rihhana1):

Cu placere.
Nu am ajutat asa de mult happy
Dar aceste lucruri trec in timp. Si eu urasc replica cu timpul, insa chiar asa e laughing