Dintr-un motiv sau altul nu-i starnesti interesul. Trece-l la "raposati". Asta e situatia, iar faptul ca tragi de el atat nu e ceva util.
Daca continui sa-l scrii o sa-l disperi si dupa pe langa ca te va ignora tot mai rau o sa mai si zica la altii ca esti o disperata. Asa ca data viitoare cand vezi ca cineva te ignora in felul asta, lasa-l de tot si nu-i mai scrie nimic.
Esti o optiune "de rezerva", ca sa zic asa. Probabil intre timp, fie a gasit o varianta pe care o considera mai bune, fie a constatat ca tu nu reprezinti o varianta acceptabila pentru el. Cel putin nu pe termen lung, de aici si propunerea sa va vedeti, se gandeste ca o "tavaleala" totusi ar merge cu tine. Mai ales ca te vede asa disperata, clar e o posibilitate sa nu refuzi.
Ti-a explicat, nu s-a simtit confortabil. Voi nu aveati o relatie, va tatonati sa vedeti daca va placeti suficient de mult incat sa incepeti o relatie. Lui nu i-a placut suficient de mult si gata. NU trebuie sa iti dea explicatii laborioase, e suficient sa iti spuna ca nu s-a simtit confortabil si nu vrea sa continuati. Iar tu nu ai nici un motiv sa te superi, nu toata lumea este comaptibila cu toata lumea. Asta este rolul intalnirilor, sa descoperiti daca sunteti compatibili si sa luati decizii rationale, fara ca unul sa sufere vreun pic.
Parerea mea este că îl plictisești, sau probabil se astepta la altceva de la tine in acea seara, baieti mai sunt ai ce alege, gaseste pe cineva care să-i fie frica sa te piarda, nu tu sa-l cauti, nu tu sa-i scrii etc.
Lasa-l in pace, cautati de treaba si il vei uita, nu e un capat de lume, pentru binele tau.
Primul test intr-o relatie este SARUTUL.
Daca este neplacut pentru unul, atunci nu mai vede interes pentru a cotinua, sa piarda vremea degeaba.
Daca ai trecut primul test, urmeaza mozolul (pipairile corpului), si sexul, eventual si trairea impreuna sub acoperis comun si in final casnicia.
La oricare din aceste "examene" ai picat, relatia se sfarseste.
Este simplu nu i-a placut cum v-ati sarutat, nu vad cei atat de greu de stiut, aia e tot nu-i placi si de aia omu a vazut, nu poate sa treaca sau sa stea cu o fata asa si aia e tot.Asa ca nu mai tot insista atat ca oricum nu rezolvi nimic.Si eu am avut asa fete si normal, nu stai cu ea ca sa spui ca ai prietena.In primul rand pupatu asta este primul lucru cel face un cuplu si daca nu-ti place iti mai vine sa mai stai ori sa mai continui? Llai blocat bine ai facut, el asta si voia norocul lui Niciodata partenerii nusi spun in fata ceea ce nu le place la celalant.Asta garantez, poate or fi si oameni asa dara f f rari, asa ca nu te astepta ca el o sa iti zica vreodata adevaru.Tu poate sau si altii asa din gura spun aaaa pai cei mare lucrru sa-i spui omului adevaru.Pai ia sa va vad eu pe voi cand oti avea ocazia sa vad daca aveti curajul sa o spuneti.Va garantez ca in general oamenii nu spun ce nu le place la partener, mai ales c and vine vorna de sex, de chestii din astea intime.Sa vina ala la mine sa imi spuna ca el a facuto.Eu am facut odata chestia asta cu o fata si m-a facut nesimtit si apoi mi-a dat liber dara mi-a fost cum sa zic greu de tot sa-i spun si am facut-o pentru ca voiam sa rezolvam, imi placea de tipa tot ce nu era ok se putea rezolva dara ea a spus cas nesimtit
Este si normal sa se intampla asta, pentru ca ati inceput relatia pe dos. Nu doar relatiile intime, ci si sarutul trebuie sa aiba loc dupa casatorie, si nu inaintea acesteia.
Si de asemenea nu se intra intr-o relatie cu o persoana de sex opus daca nu suntem pregatiti pentru casatorie. O relatie fara scopul casatoriei, nu ca nu duce nicaieri, ci va duce la ceea ce nu ne-am fi dorit niciodata.
Iti recomand cartea aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent