| Desdemona95 a întrebat:

Ma confrunt cu o situatie destul de ciudata : actualul meu prieten tine mult mai mult cont de ce spune mama lui decat de ce spun eu (de exemplu, hotaraseram amandoi sa mergem undeva cateva zile si, ulterior, sa ii luam si pe ai nostri, insa, intreband-o DOAR pe mama lui daca mai mergem si datorita faptului ca ea nu a mai vrut sa vina, a hotarat sa nu mai mergem)... nu mi se pare normal. Nu este genul "baiatul lui mama", insa conteaza mai mult ce spune ea decat ce spun eu (atunci cand ma intreaba si pe mine). Si nu ma deranjeaza ca a intrebat-o pe ea, dar mi se parea normal sa vorbeasca mai intai cu mine sau, cel putin, sa ma intrebe si pe mine ce parere am. Ma simt in plus si nu e singurul caz in care am avut sentimentul asta. Ce as putea face?

13 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Nu este inca înțărcat.
O sa ai probleme cu el cat timp o sa traiasca maica-sa, si o sa intre in depresie la moartea acesteia.
Daca ai curaj, cauta-ti pe altcineva.

| tudy2003 a răspuns:

Eu zic să vorbești cu prietenul tău, spunandu-i ce simți tu. Poate așa va ține cont și de părerile tale! Dacă nu vorbești cu el, mereu va face ce spune mana lui. Sper că te-am ajutat

| KodrutZ a răspuns:

Mdah, neeext! Are balta destul peste, nu iti mai bate capul cu el.

| Klandestin a răspuns:

Surprindel de 1 Mai (sa sa e aproape) fa-ti 1 mai bun laughing

| Vi003 a răspuns:

Actualul poate sa devina un fost. Te simti in plus? Exclude-te, ai si altceva mai bun de facut!

| Desdemona95 explică:

Am incercat sa vorbesc cu el, dar l-a deranjat asta si s-a enervat imediat. Din nou mi-a dovedit ca nu pot sa discut deschis cu el.

| gemeni6226 a răspuns:

Nimic.Baietii in majoritatea covirsitoare a cazurilor si mai ales daca isi iubesc mama tin si mereu vor tine cont pina la capat de ceea ce zice mama lor.Sotul meu iertat fie de Dumnezeu ca a murit dar a tinut cont de ceea ce a zis mama lui pina ultima zi cind a murit. Zilnic vorbea la telefon cu mama lui mereu ii cerea sfatul in tot.M-am obisnuit sa traiesc cu asta deoarece mama lui a vrut mereu binele lui si al nostru si era o soacra buna dar ceea ce zici tu ca nu mai merge intr-o excursie ca nu vine mama lui acela deja chiar ca e exagerat.Desi e drept ca eu plecam in excursie cu sotul inainte de a ma marita mereu cu un grup sau macar 4 oameni niciodata doar noi doi singuri si aveam deja peste 24 de ani.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Klandestin):

laughing De ce nu 2?

| FABULOSUL6000 a răspuns:

E o carpa fara coloana vertebrala, scapa de el!

| Nitza28 a răspuns:

Mai bine il lasi acum si îți găsești unul care tine cont de părerea ta si nu a lu maică-sa.Imagineaza-ti ca esti căsătorită cu el, ai copii si nu mergeți in excursie ca mama lui nu vine? urit nu? eu sunt căsătorită de 10 ani si sunt intr-o lupta continua cu familia lui, daca știam nu m-a băgam, 100% m-a uitam la altcineva.succes

| BoraCarla a răspuns:

Acest gen de baieti mi se pare foare nasol...toata viata ta vei fi nervoasa pr el si maca-sa...gaseste-ti pe altcineva...

| Elena2407 a răspuns:

Sunt mai multe variante:
- cand nu vrea el ceva, o pune pe mama lui sa zica nu
- il finanteaza mama, deci ea comanda
- sau conceptia: mama lui l-a facut, l-a crescut, l-a sfatuit cum doar o mama poate sfatui si asa va fi pana se va casatori iar atunci va lua deciziile impreuna cu sotia lui dar se vor sfatui si cu parintii lor. Si sincer, conceptia asta e buna, pentru ca iubita e doar o iubita - si nu se poate certa cu mama lui pentru o femeie care il poate parasi sau care nu e aleasa momentan ci doar o ocupatie a timpului... pe o perioada nedeterminata. De aici poti intelege si nesiguranta lui si iubirea platonica pe care o are, caci daca erau sentimente puternice la mijloc, nu te-ar fi dezamagit... Dar si tu il numesti "actualul meu prieten" ceea ce presupune ca relatia e cam rece - nu ai sentimente prea puternice ci ai mult orgoliu, ca poate deveni oricand fostul sau ca inca te gandesti la fostul dar tu nu te referi la fostul ci la actualul. Fa alegerea corecta pentru tine, fa ceea ce vrei, fii cu cine vrei si nu iti pierde anii cu cine nu merita, nu iubesti sau nu te potrivesti. Cred ca asta e mai important acum. Bafta si sper ca presupunerile mele nu te-au ofensat in vreun fel, nu am intentionat, parerile sincere chiar daca sunt gresite, sunt cele mai potrivite.

| AliGab a răspuns:

Mda...cunosc. Lasa-l sau sufera in continuare. Alegerea iti apartine.