Ii poti lua ceva. dar sa fii atenta daca iti da el primul. daca nu iti da nimic, nu ii da nici tu. Se va simti prost, nu va fi o surpriza. poti personaliza un tricou cu o poza cu voi. Nu te costa mult. Sau o cana, o rama ceva. nu-i lua cine stie ce valoros (vei avea timp pentru cheltuieli)
Da, e ok. La ce cadou te-ai gandit?
Ce zici de un pandantiv care se rupa in doua si pastrati fiecare o parte la gat?
MI se pare in regula. Cand am facut cateva luni de prietenie cu actualul meu sot, am cumparat o rama si am pus o fotografie cu noi. I-a placut mult si a iesit frumos toata seara.
Depinde si ce ii place. Daca e fotbalist ii poti lua ceva cu echipa lui preferata, daca ii place sa citeasca, o carte. daca ii place muzica un cd cu melodiile lui preferate, sau film sau sa il inviti in oras sa faci tu cinste.
Pai...gandeste-te la ceea ce ii place lui in mod deosebit. Adica, daca ti-a zis vreodata ca isi doreste ceva, ii poti lua "acel ceva". Sau ii poti lua un CD cu muzica preferata, un tricou cu trupa preferata, sau ceva simbolic. Orice i-ai lua sunt sigura ca o sa aprecieze, asa ca mult noroc