Mai bine apeleaza la protectia copilului sa ia masuri sau la o ruda daca crezi ca cineva te poate lua de acolo
Nu cred ca parintii te lovesc doar pentru a se impune, pe de alta parte singura spui ca te lasa,, in sat,, pana la ora 22, 00.Deci nu te,, tin legata la tarus,,.
Imi pare rau, nu e usor cand nu te intelegi cu parintii. Sper ca sa iti fie utile unele articole de pe situl jw.org sectiunea adolescenti.
Te-ai gândit că fac asta doar că tu nu iei atitudine?
Spune-i ce te deranjează şi trânteşte-i adevărul în faţă. S-ar putea ca o noapte să nu mai doarmă şi să se gândeacă la ce a făcut.
Te pup.
Buna, Cristina,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Iti voi raspunde cu o intrebare :
De ce ne intrebi pe noi ci nu pe ei?
Poate au un motiv intemeiat de te lovesc!
Trebuie sa ai o discutie serioasa despre asta cu ei, trebuie sa le spui ca orice ai face nu este bine sa te loveasca, un copil are nevoie de libertate iar daca aceasta este luata copilul efectiv nu are copilarie.
Mult succes Totul va fi bine, vei rezolva tu
Pai nu stiu, ca vreau ceva sfaturi, am vorbit cu cu ei. Multumesc :*
Sunt severi cu tine, le vei multumii intr-o zi...
Mai bine asa decat sa lase dupa tine, crede-ma! Totusi, la 16 ani daca vrei mai multa libertate ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le explici ce simti, nu o sa-ti dea in cap, sunt parintii tai!
Bafta!:*
Nu cred ca este bine sa apelezi la Protectia copilului asa cum spune nu stiu cine, totusi sunt parintii tai si uite te-au crescut, ai 16 ani, au avut grija de tine. Poate sunt mai autoritari pentru ca le este frica, vezi cate se intampla si na. Multi parinti fac asta pentru a-i proteja pe pruncii lor, cu toate ca noi nu intelegem. Intr-adevar esti mare, si ai nevoie de mai multa libertate si intimitate, dar lucrurile astea numai cu ei le poti discuta. Explica-le ca esti cuminte, ca nu trebuie sa aiba motive de ingrijorare, ca ii intelegi si tu, dar totusi ai nevoie ca si tu sa fii inteleasa.
Nasol draga. Mai asteapta doi ani si esti libera. Spunele ce simti. 16 sunt cei mai frumosi ani