anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
Mă place un tip de ceva vreme și pe mine mă atrage el un pic fizic, însă când vorbește nu îmi mai place, mă simt și prost. Înca nu il cunosc destul de bine dar imi da impresia ca e un "țăran", nu că nu are vocabular dar nu mă pot exprima să vă spun cum îl simt. Nu o fost o persoana atrasa de școală și învățat. Și poate de asta nu stie sa vorbeasca. Pe internet are poze doar pe la petreceri cu manele, la bere, are prieteni la care le place distractia dupa cum am observat.Are o vârstă și nu o realizat nimic pana la anii asta cred ca toti i-a risipit. Dar acum da impresia ca e baiat de casă. Voi ce părere aveți? Ar merge ceva între noi, casnicie ceva sau nu?
Vreau sa precizez ca as vrea o persoana comunicativă să vorbim, să glumim nu să fie doar serios.

55 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Da impresia... Cu o impresie nu poți să îți clădești căsnicia.
O poza îți poate spune mult despre un om. Mai multe, îți poate indica realitatea. Cu vorbirea, la fel. Daca nu poți comunica cu el la modul cel mai serios, înseamnă că îți este inferior, deci meriți ceva mai bun.

| sabin89 a răspuns:

E bine într-un cuplu cei doi să fie cam de același rang.
Zice că țigana și țiganu ajung la judecată pentru divotț. Judecătorul o întreabă întâi pe ea: - Ia spune de ce vrei să divorțezi? Ea: - Domn judecător, nu mai e de rangul meu (ea se credea mai emancipată, lucrase între timp la făcut curățenie pe la niște doamne și învățase unele maniere). Judecătorul se întoarce către el: - Ei ia spune și tu, tu de ce vrei să divorțezi? El: - Păi, domn judecător, nici ea nu mai e de ranga mea laughing
Ei hai, să mai și glumin, să mai destindem puțin atmosfera.

| Violleta2022 a răspuns:

Iti pot da un sigur sfat: fugiiiiiiiii cat mai departe de asta, ca nimic din descrierea facuta de tine nu denota un tip inteligent, educat si muncitor. Cred ca ai descris un cocalar mediocru!

| sierra1 a răspuns:

~un tip.mă atrage el un pic fizic.da impresia ca e un "țăran"...Ar merge ceva între noi, casnicie~

te-a cerut de nevastă? e așa urgent?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se poate face baiat de casa, dar educat si comunicativ, nu.
Poate la inceput ar fi interesanta relatia voastra, cat timp sunt hormonii in ecuatie, apoi te vor deranja diferentele.

| Drimmero a răspuns:

E fix tiparul clasic de 'bombardier' si de fata timida care se simte atrasa oarecum de fizicul lui ca e ingrijit, frezat, parfumat dar si de caracterul lui. Ai vrea sa-i dai flit dar nu poti ca totusi te atrage fizic iar atractia fizica e in general motorul chiar daca pe alte planuri ar fi praf. Tu trebuie sa stii ce standarde ai si ce cauti cu adevarat la un potential partener, incearca sa-l cunosti mai bine si nu te gandi la casnicie de pe acum, pana acolo e cale lunga, voi nici macar relatie n-aveti.

| relian a răspuns:

Tu ingtrebi alte persoane ce parere au despre un barbat cu care tu vrei sa fii?
Daca nu stii tu, un strain de toate ce ar putea sa stie? Asa sa isi dea cu presupusu, sau sa abereze, asa cum fac unia, oricine baga, nu doare pe nimeni degetele sa scrie pe aici.

Tu trebuie sa stii ce vrei de la un barbat, ce cauti la un barbat, cum sa arate si sa se poarte un barbat.

Asa ca ia-o usurel, vezi ce ai in comun, asta daca ai in comun ceva cu el, iesi la plimbari, discuta, cauta sa afli asa pe ocolite una alta, ce te intereseaza pe tine.

Nu ai spus citi ani ai tu si citi ani are individul in cauza, etc.
Nu a realizat nimic la anii lui, spui tu. Dar ce anume ai vrea sa realizeze un om, mai ales in RO? Daca cauti de aia cu bani multi, atunci nu-i de tine, deja stii asta asa ca deja stii ce sa faci.

Care sta in RO, munceste cinstit, nu are relatii, nu este nici cine stie ce meserias, duce o viata normala, ca majoritatea oamenilor.

Tu ce ai realizat pana acum? Ca ai un job, asta e bun, ai si ceva lucruri, alea se duc oricum, deci nu trebuie sa te uiti dupa realizarile cuiva, majoritatea oamenilor nu realizeaza mare lucru in viata lor, is putini cei care aduc realizari majore umanitatii.

Cei care au bogatii in RO majoritatea is tilhari, au facut bani mai putin cinstit.

Ce conteaza este sa ai multe in comun cu partenerul, sa te intelegi bine, bineinteles el sa aiba job, nu sa fie de asta puturos, dar cum am zis la chestiile astea te uiti tu, le vezi, le afli in urma discutiilor cu el.

Daca tu enumeri cum esti tu ca si caracter, fizic si material, apoi enumeri si cum este axcel barbat, in cazul asta da, se poate spune incearca sa nu incerca.
Dar daca ai fi stiut astea, nu cred ca ai mai fi venit sa intrebi.Intrebarea e pusa doara asa banui sa prinzi tu curaj, sau nu stiu cum sa zic, pentru ca tu trebuie sa afli cum este barbatul respectiv.

Nu merge ca ai impresia, trebuie sa fii sigura de multe chestii despre el, sa iti dai seama sigur despre cum ar fi, macar asa cit se poate vedea, afla din discutii, din iesiri pe afara.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu
Lasa=l sa zboare!

| Frank51 a răspuns:

Contează mult așteptările tale. Dacă intri într-o relație cu așteptări, atunci este de preferat ca partenerul să aibă ce îți dorești.

Dacă în schimb nu ai așteptări, relația poate merge bine-mersi, chiar până la stadiul de căsătorie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu zic că poți mai mult happy

| Dismally a răspuns:

Pai de unde sa stim noi daca ar merge sau nu? Tu stii cel mai bine ce iti doresti si daca el se incadreaza sau nu acolo.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Dismally):

Mulțumesc mult pentru răspunss

| VoidEternal a răspuns:

Asta ca sa vezi cat face un pic de (nici măcar multa) atracție fizică. Daca ar fi încercat un tip inteligent și manierat cu job și ce trebuie sa te abordeze dar nu ți-ar fi plăcut cum arată l-ai fi respins în secunda doi.

E o lecție de învățat aici. Cine are urechi de auzit, să audă.

| Emma30555 a răspuns:

Pentru mine faptul ca ai specificat ca merge des la petreceri de manele e destul ca să trag concluzia ca ai dreptate și este mai țăran. Daca mai face și glume în genul Las Fierbinti e destul de clar. Nu prea m-am uitat la serialul asta fiindcă nu ma amuza atât de tare prostia dar am mai prins și eu câteva episoade și mi-am dat seama ca sunt destui în viata reala care seamănă cu acele personaje. Dacă totuși nu este chiar asa și poate am exagerat, poți sa i dai o șansă și sa încerci sa îl mai cizelezi tu, unii bărbați se mai schimba când au relații, se mai dau și după partenere

Răspuns utilizator avertizat
| StrongHeart a răspuns:

Multi nu realizeaza mare lucru pana la 40 de ani.
Contrar parerilor multora, viata nu incepe cu adevarat pana nu te maturizezi, iar esecurile fac parte din procesul de maturizare.
Daca el da semne ca vrea sa se schimbe, inseamna ca e ceva acolo.
Poate este ceva infim, dar cu timp si rabdare se poate schimba, mai ales daca e ajutat de familie si prieteni. Dar trebuie sa vrea cu adevarat sa isi schimbe obiceiurile ceea ce nu e deloc usor.

| AliGab a răspuns:

Eu nu as sta prea mult pe ganduri sa ocolesc o astfel de persoana. Nu m-as baga in probleme, iar relatia cu el pare a fi o problema.

| iulia0514 a răspuns:

Scuze da eu cu asta nu a-și ieși nici pana la colțu străzi! Pare leneș, îngâmfat, minte puțină probabil se crede și superior chiar dacă el nu e în stare să-ți spună cât face 2x2 Căutați altul asta nu e bun nici măcar pentru distracție darămite pentru căsătorie! Mult succeshappy

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru iulia0514):

"A-și"?
Si mai zici de baiat laughing

| iulia0514 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Îmi asum cu toții facem greșeli laughing Sa nu-mi spui ca nu ai pățit-o și tulaughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru iulia0514):

Ba da.
Si nu a fost nimeni acolo, sa-mi spuna, sa ma ridice sad

| iulia0514 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Asta e sad oricum mulțumesc! Apropo îmi place poza ta de profilhappy

| CleanHeart a răspuns:

Next
Daca nu te simți împlinită pe partea asta intelectuala nu are rost, nu ajunge sa fie frumos

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă simți că-i țăran. înseamnă că-i țăran.
Ascultăți instinctul. el e singurul care nu te minte niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu esti o femeie inteligenta cu pregatire, servici bun si calitati nu are rost sa iti pierzi timpul cu el, dar daca nici tu nu ai mai nimic de oferit ce pretentii sa ai?!
Spune-mi ce te reprezinta, scrie 5 calitati pe care le ai si doua lucruri la care te pricepi sa iti spun sincer daca esti de nasul lui sau sa cauti ceva mai bun.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru anonim_4396):

Facultate
Job
Responsabilă
Fată de casă
Gătesc
Nu ies prin cluburi
Sunt harnică
Și am și lucruri materiale

| anonim_4396 explică (pentru DeeaDeea94):

Ai scris niste lucruri foarte generaliste, orice prost are astazi diploma de facultate si cel mai probabil nu arunca banii pe cluburi si are si lucruri materiale si job.
Deci calitati ar fi ca esti harnica si responsabila, atat reiese de acolo.
SI lucru la care te pricepi gatitul...pai sincer, nu mi se pare ca ai fi vreo wonder woman.

| anonim_4396 explică (pentru DeeaDeea94):

Pe ăla uită-l imediat

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca te simti atrasa doar de fizic relatia nu va tine dupa 1 an de casatorie te vei desparti posibil si cu un copil si vei ramane cu copilul ai nevoie de un barbat cu care sa ai ce sa vorbesti sa te plimbi sa te duci la teatru film calatorii sa fii fericita nu unu cu ambalaj de aur dar cu continut de rahat

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Din ce ai spus esti doar,, atrasa putin fizic,, si foarte multe defecte.
Nici macar sa incerci nu merita cu o persoana cum ai descris-o tu, fiind un petrecaret de manele + vocabular de taran daca ai incerca 1 singura data de placere pentru singura varianta avuta FIZICUL lui probabil cand v-a deschide subiectul de tine tot ca taranul v-a vorbi.
Daca el nu e capabil in fața ta sa-si camufleze vocabularul, o sa-ti strice si imaginea...cand v-a deschide gura sa vorbeasca despre voi

| MrAM a răspuns:

Tu ce crezi ca vrea el de la tine asa daca stai sa te gandesti puțin?

| EliLeli a răspuns:

Nu.

| MotoBlitz a răspuns:

Bună! Trebuie să iei in considerare faptul că el o să fie capul familiei, adică o să aiba de realizat cele mai importante atribuții. Într-adevăr școala este absolut insignifiantă în ceea ce privește viața, dar comportamentul este cheia în viață. Nu pot spune că este o problemă prea mare că nu are bacul sau note prea bune, cu toate că ar fi fost frumos să aibă o bogată cultură generală și să se poată lăuda cu un carnet cizelat și niște diplome. După părerea mea, nu te merită un băiat care să nu știe codul bunelor maniere. Dacă ați avea un copil împreună, el ar fi in stare să îi explice lecțiile pentru la școală? Ce educație i-ar putea oferi? Poate susține financiar familia? Îi poate asigura excursii, plimbări și să îi dăruiască de Crăciun cadouri? O doamnă ca tine are nevoie de un gentleman, un bărbat galant, elegant și atent la fiecare nevoie a ta. Eu, spre exemplu, aș considera o înjosire la adresa mea să îmi fac o iubită care nu are cunoștințele medii specifice vârstei sale, să se îmbrace neelegant și să se comporte grosolan. Poate că acum îl iubești fiindcă este normal să îți placă o persoană, dar nu o să îți placă să ieși cu el la o cină în oraș și să nu îți ia geaca, să nu îți tragă scaunul și să nu poata purta o discuție cizelată. Iar in final, gândește-te ce o să faci când o să te căsătorești cu el și o să-ți spună "adu și mie berea-ia!", "Ce mi-ai făcut de mâncare?" "Femeia trebuie să stea la cratiță, nu ai ce căuta cu unghii și gene, trebuie' să fii femeie de casă!". Sper că te-am ajutat, măcar un pic. Îți doresc o seară minunată și ai grijă pe cine alegi, că ești tânără, frumoasă și nu merită să îți faci viața o povară din cauza unui astfel de "bărbat". happy

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru MotoBlitz):

Apreciez enorm aceste cuvinte și faptul că ți-ai făcut timp și mi-ai scris, mă ajută mult

| Kaonashii a răspuns:

Ai descris un cocalar
Nici nu m-as gandi la relatie in locul tau, ce casnicie...
Nu iti pierde timpul cu el, atractie fizica gasesti pe toate gardurile
Pentru o relatie serioasa ai nevoie de mai mult

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Kaonashii):

Nici atractia fizică nu e exagerat de mare. Dar mereu îmi face complimente și zice ca nu a mai simtit pentru nimeni ce simte pentru mine. Și cu vorbele astea ma face sa cred că mă iubeste si ca pe viitor as fi cea mai respectată de el

| Marius22222222222 a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Daca vorbim de căsătorie pai acolo trebuie sentimente fff puternice și nu așa imediat.cam departe e dusa ideea

| Kaonashii a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Vorbele sunt doar vorbe... nu inseamna nimic, sincer, nu pune pret pe vorbe ca eu ca baiat iti zic unii ar zice absolut orice ca sa obtina ceva de la tine.
Niciodata sa nu iti pese de vorbe. Caracterul si faptele sunt mai importante si la caracter deja lasa de dorit daca zici ca e un om delasator... Ce viitor sa ai cu el? Pare exact genul care se apuca sa bage la pacanele si sa-ti vanda de prin casa
Tu stii mai bine dar oricum pare ca stii ca vrei ceva mai mult de la viata

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Kaonashii):

Mulțumesc din suflet pentru sfat

| OldSoul a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Si daca tot ce zice e doar "vrajeala"?

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru OldSoul):

Nu am luat în considerare asta

| MrAM a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Ca sa nu mai facem teorema chibritului, practic vrea sex de la tine. Daca tu esti de acord cu asta e oky daca nu nu e oky, simplu.

| Alissia97 a răspuns (pentru Kaonashii):

Bine punctat!

| Endy22 a răspuns:

Deagoste sacrifica totul. Acum daca tu crezi ca poti sa-l iubesti asa cum e, ii poti acorda o sansa sa va cunoasteti si dupa tragi concluziile.

Daca zici ca acum da impresia ca e baiat de casa inseamna ca e serios, muncitor si are si planuri serioase de viitor.

| Alissia97 a răspuns:

Nu pare o persoana foarte serioasa din ce spui tu, nu a realizat nimic.
O persoana care nu are banuti pusi deoparte si nu munceste pentru cariera ei, nu este o persoana buna.
Cauta un om de calitate care stie ce vrea si isi cauta un drum in viata nu unul care arata bine si nu este bun de nimic.
Sfatul meu.
Pentru pierdut vremea este numai bun prietenul tau, pentru ceva serios si de durata nu.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Alissia97):

Depinde acum și de ea.intelegi? și ceasul fara baterii are dreptate de doua ori pe zi daca înțelegi proverbul

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Alissia97):

Mulțumesc mult pentru răspuns

| IAR a răspuns (pentru Alissia97):

Deci o persoana care nu are bani, nu e o persoana buna, vai de capul tau. happy
Degeaba are un barbat bani si munceste pentru cariera lui daca nu-ti ofera afectiune, fidelitate, comunicare, IMPLINIRE SUFLETEASCA.
Dar ce sa stie o "fetita" ca tine care mai are de crescut si de invatat.

| Alissia97 a răspuns (pentru IAR):

Deci daca nu ai bani, te duci la magazin si platesti cu multumire sau cum? laughing
Vai de capul tau, nu ma cunosti asa ca nu iti permit sa ma jignesti.

| Alex980078 a răspuns:

Normal ca cele ca tine au întrebări populare

| antimasonerie a răspuns:

Daca nu rezonati și la alte aspecte nu are rost sa te gândești la el, subconștientul îți transmite că nu îl dorești așa de mult cum aparent și crezi că ar puțina atracție fizică. Fizic au multi inteligenta și caracter tot mai puțini, caută unui care are aceleași sistem de valori ca și tine și perspective asupra vieții și cu o conduită mai adecvată socială, nu derbedei.