Pai de unde sa stim noi daca ar merge sau nu? Tu stii cel mai bine ce iti doresti si daca el se incadreaza sau nu acolo.
Ai descris un cocalar
Nici nu m-as gandi la relatie in locul tau, ce casnicie...
Nu iti pierde timpul cu el, atractie fizica gasesti pe toate gardurile
Pentru o relatie serioasa ai nevoie de mai mult
Nu pare o persoana foarte serioasa din ce spui tu, nu a realizat nimic.
O persoana care nu are banuti pusi deoparte si nu munceste pentru cariera ei, nu este o persoana buna.
Cauta un om de calitate care stie ce vrea si isi cauta un drum in viata nu unul care arata bine si nu este bun de nimic.
Sfatul meu.
Pentru pierdut vremea este numai bun prietenul tau, pentru ceva serios si de durata nu.
Contează mult așteptările tale. Dacă intri într-o relație cu așteptări, atunci este de preferat ca partenerul să aibă ce îți dorești.
Dacă în schimb nu ai așteptări, relația poate merge bine-mersi, chiar până la stadiul de căsătorie.
Depinde acum și de ea.intelegi? și ceasul fara baterii are dreptate de doua ori pe zi daca înțelegi proverbul
Nici atractia fizică nu e exagerat de mare. Dar mereu îmi face complimente și zice ca nu a mai simtit pentru nimeni ce simte pentru mine. Și cu vorbele astea ma face sa cred că mă iubeste si ca pe viitor as fi cea mai respectată de el
Daca vorbim de căsătorie pai acolo trebuie sentimente fff puternice și nu așa imediat.cam departe e dusa ideea
Vorbele sunt doar vorbe... nu inseamna nimic, sincer, nu pune pret pe vorbe ca eu ca baiat iti zic unii ar zice absolut orice ca sa obtina ceva de la tine.
Niciodata sa nu iti pese de vorbe. Caracterul si faptele sunt mai importante si la caracter deja lasa de dorit daca zici ca e un om delasator... Ce viitor sa ai cu el? Pare exact genul care se apuca sa bage la pacanele si sa-ti vanda de prin casa
Tu stii mai bine dar oricum pare ca stii ca vrei ceva mai mult de la viata
Bună! Trebuie să iei in considerare faptul că el o să fie capul familiei, adică o să aiba de realizat cele mai importante atribuții. Într-adevăr școala este absolut insignifiantă în ceea ce privește viața, dar comportamentul este cheia în viață. Nu pot spune că este o problemă prea mare că nu are bacul sau note prea bune, cu toate că ar fi fost frumos să aibă o bogată cultură generală și să se poată lăuda cu un carnet cizelat și niște diplome. După părerea mea, nu te merită un băiat care să nu știe codul bunelor maniere. Dacă ați avea un copil împreună, el ar fi in stare să îi explice lecțiile pentru la școală? Ce educație i-ar putea oferi? Poate susține financiar familia? Îi poate asigura excursii, plimbări și să îi dăruiască de Crăciun cadouri? O doamnă ca tine are nevoie de un gentleman, un bărbat galant, elegant și atent la fiecare nevoie a ta. Eu, spre exemplu, aș considera o înjosire la adresa mea să îmi fac o iubită care nu are cunoștințele medii specifice vârstei sale, să se îmbrace neelegant și să se comporte grosolan. Poate că acum îl iubești fiindcă este normal să îți placă o persoană, dar nu o să îți placă să ieși cu el la o cină în oraș și să nu îți ia geaca, să nu îți tragă scaunul și să nu poata purta o discuție cizelată. Iar in final, gândește-te ce o să faci când o să te căsătorești cu el și o să-ți spună "adu și mie berea-ia!", "Ce mi-ai făcut de mâncare?" "Femeia trebuie să stea la cratiță, nu ai ce căuta cu unghii și gene, trebuie' să fii femeie de casă!". Sper că te-am ajutat, măcar un pic. Îți doresc o seară minunată și ai grijă pe cine alegi, că ești tânără, frumoasă și nu merită să îți faci viața o povară din cauza unui astfel de "bărbat".
Din ce ai spus esti doar,, atrasa putin fizic,, si foarte multe defecte.
Nici macar sa incerci nu merita cu o persoana cum ai descris-o tu, fiind un petrecaret de manele + vocabular de taran daca ai incerca 1 singura data de placere pentru singura varianta avuta FIZICUL lui probabil cand v-a deschide subiectul de tine tot ca taranul v-a vorbi.
Daca el nu e capabil in fața ta sa-si camufleze vocabularul, o sa-ti strice si imaginea...cand v-a deschide gura sa vorbeasca despre voi
Apreciez enorm aceste cuvinte și faptul că ți-ai făcut timp și mi-ai scris, mă ajută mult
Daca tu esti o femeie inteligenta cu pregatire, servici bun si calitati nu are rost sa iti pierzi timpul cu el, dar daca nici tu nu ai mai nimic de oferit ce pretentii sa ai?!
Spune-mi ce te reprezinta, scrie 5 calitati pe care le ai si doua lucruri la care te pricepi sa iti spun sincer daca esti de nasul lui sau sa cauti ceva mai bun.
Facultate
Job
Responsabilă
Fată de casă
Gătesc
Nu ies prin cluburi
Sunt harnică
Și am și lucruri materiale
Ai scris niste lucruri foarte generaliste, orice prost are astazi diploma de facultate si cel mai probabil nu arunca banii pe cluburi si are si lucruri materiale si job.
Deci calitati ar fi ca esti harnica si responsabila, atat reiese de acolo.
SI lucru la care te pricepi gatitul...pai sincer, nu mi se pare ca ai fi vreo wonder woman.
E fix tiparul clasic de 'bombardier' si de fata timida care se simte atrasa oarecum de fizicul lui ca e ingrijit, frezat, parfumat dar si de caracterul lui. Ai vrea sa-i dai flit dar nu poti ca totusi te atrage fizic iar atractia fizica e in general motorul chiar daca pe alte planuri ar fi praf. Tu trebuie sa stii ce standarde ai si ce cauti cu adevarat la un potential partener, incearca sa-l cunosti mai bine si nu te gandi la casnicie de pe acum, pana acolo e cale lunga, voi nici macar relatie n-aveti.
Se poate face baiat de casa, dar educat si comunicativ, nu.
Poate la inceput ar fi interesanta relatia voastra, cat timp sunt hormonii in ecuatie, apoi te vor deranja diferentele.
~un tip.mă atrage el un pic fizic.da impresia ca e un "țăran"...Ar merge ceva între noi, casnicie~
te-a cerut de nevastă? e așa urgent?
Scuze da eu cu asta nu a-și ieși nici pana la colțu străzi! Pare leneș, îngâmfat, minte puțină probabil se crede și superior chiar dacă el nu e în stare să-ți spună cât face 2x2 Căutați altul asta nu e bun nici măcar pentru distracție darămite pentru căsătorie! Mult succes
Îmi asum cu toții facem greșeli Sa nu-mi spui ca nu ai pățit-o și tu
Asta ca sa vezi cat face un pic de (nici măcar multa) atracție fizică. Daca ar fi încercat un tip inteligent și manierat cu job și ce trebuie sa te abordeze dar nu ți-ar fi plăcut cum arată l-ai fi respins în secunda doi.
E o lecție de învățat aici. Cine are urechi de auzit, să audă.
Ba da.
Si nu a fost nimeni acolo, sa-mi spuna, sa ma ridice
Asta e oricum mulțumesc! Apropo îmi place poza ta de profil
IoanieCriminalul întreabă: