Multi nu realizeaza mare lucru pana la 40 de ani.
Contrar parerilor multora, viata nu incepe cu adevarat pana nu te maturizezi, iar esecurile fac parte din procesul de maturizare.
Daca el da semne ca vrea sa se schimbe, inseamna ca e ceva acolo.
Poate este ceva infim, dar cu timp si rabdare se poate schimba, mai ales daca e ajutat de familie si prieteni. Dar trebuie sa vrea cu adevarat sa isi schimbe obiceiurile ceea ce nu e deloc usor.
Deagoste sacrifica totul. Acum daca tu crezi ca poti sa-l iubesti asa cum e, ii poti acorda o sansa sa va cunoasteti si dupa tragi concluziile.
Daca zici ca acum da impresia ca e baiat de casa inseamna ca e serios, muncitor si are si planuri serioase de viitor.
Da impresia... Cu o impresie nu poți să îți clădești căsnicia.
O poza îți poate spune mult despre un om. Mai multe, îți poate indica realitatea. Cu vorbirea, la fel. Daca nu poți comunica cu el la modul cel mai serios, înseamnă că îți este inferior, deci meriți ceva mai bun.
Iti pot da un sigur sfat: fugiiiiiiiii cat mai departe de asta, ca nimic din descrierea facuta de tine nu denota un tip inteligent, educat si muncitor. Cred ca ai descris un cocalar mediocru!
Tu ingtrebi alte persoane ce parere au despre un barbat cu care tu vrei sa fii?
Daca nu stii tu, un strain de toate ce ar putea sa stie? Asa sa isi dea cu presupusu, sau sa abereze, asa cum fac unia, oricine baga, nu doare pe nimeni degetele sa scrie pe aici.
Tu trebuie sa stii ce vrei de la un barbat, ce cauti la un barbat, cum sa arate si sa se poarte un barbat.
Asa ca ia-o usurel, vezi ce ai in comun, asta daca ai in comun ceva cu el, iesi la plimbari, discuta, cauta sa afli asa pe ocolite una alta, ce te intereseaza pe tine.
Nu ai spus citi ani ai tu si citi ani are individul in cauza, etc.
Nu a realizat nimic la anii lui, spui tu. Dar ce anume ai vrea sa realizeze un om, mai ales in RO? Daca cauti de aia cu bani multi, atunci nu-i de tine, deja stii asta asa ca deja stii ce sa faci.
Care sta in RO, munceste cinstit, nu are relatii, nu este nici cine stie ce meserias, duce o viata normala, ca majoritatea oamenilor.
Tu ce ai realizat pana acum? Ca ai un job, asta e bun, ai si ceva lucruri, alea se duc oricum, deci nu trebuie sa te uiti dupa realizarile cuiva, majoritatea oamenilor nu realizeaza mare lucru in viata lor, is putini cei care aduc realizari majore umanitatii.
Cei care au bogatii in RO majoritatea is tilhari, au facut bani mai putin cinstit.
Ce conteaza este sa ai multe in comun cu partenerul, sa te intelegi bine, bineinteles el sa aiba job, nu sa fie de asta puturos, dar cum am zis la chestiile astea te uiti tu, le vezi, le afli in urma discutiilor cu el.
Daca tu enumeri cum esti tu ca si caracter, fizic si material, apoi enumeri si cum este axcel barbat, in cazul asta da, se poate spune incearca sa nu incerca.
Dar daca ai fi stiut astea, nu cred ca ai mai fi venit sa intrebi.Intrebarea e pusa doara asa banui sa prinzi tu curaj, sau nu stiu cum sa zic, pentru ca tu trebuie sa afli cum este barbatul respectiv.
Nu merge ca ai impresia, trebuie sa fii sigura de multe chestii despre el, sa iti dai seama sigur despre cum ar fi, macar asa cit se poate vedea, afla din discutii, din iesiri pe afara.
Daca nu rezonati și la alte aspecte nu are rost sa te gândești la el, subconștientul îți transmite că nu îl dorești așa de mult cum aparent și crezi că ar puțina atracție fizică. Fizic au multi inteligenta și caracter tot mai puțini, caută unui care are aceleași sistem de valori ca și tine și perspective asupra vieții și cu o conduită mai adecvată socială, nu derbedei.
Pentru mine faptul ca ai specificat ca merge des la petreceri de manele e destul ca să trag concluzia ca ai dreptate și este mai țăran. Daca mai face și glume în genul Las Fierbinti e destul de clar. Nu prea m-am uitat la serialul asta fiindcă nu ma amuza atât de tare prostia dar am mai prins și eu câteva episoade și mi-am dat seama ca sunt destui în viata reala care seamănă cu acele personaje. Dacă totuși nu este chiar asa și poate am exagerat, poți sa i dai o șansă și sa încerci sa îl mai cizelezi tu, unii bărbați se mai schimba când au relații, se mai dau și după partenere
Eu nu as sta prea mult pe ganduri sa ocolesc o astfel de persoana. Nu m-as baga in probleme, iar relatia cu el pare a fi o problema.
Daca te simti atrasa doar de fizic relatia nu va tine dupa 1 an de casatorie te vei desparti posibil si cu un copil si vei ramane cu copilul ai nevoie de un barbat cu care sa ai ce sa vorbesti sa te plimbi sa te duci la teatru film calatorii sa fii fericita nu unu cu ambalaj de aur dar cu continut de rahat
E bine într-un cuplu cei doi să fie cam de același rang.
Zice că țigana și țiganu ajung la judecată pentru divotț. Judecătorul o întreabă întâi pe ea: - Ia spune de ce vrei să divorțezi? Ea: - Domn judecător, nu mai e de rangul meu (ea se credea mai emancipată, lucrase între timp la făcut curățenie pe la niște doamne și învățase unele maniere). Judecătorul se întoarce către el: - Ei ia spune și tu, tu de ce vrei să divorțezi? El: - Păi, domn judecător, nici ea nu mai e de ranga mea
Ei hai, să mai și glumin, să mai destindem puțin atmosfera.
Next
Daca nu te simți împlinită pe partea asta intelectuala nu are rost, nu ajunge sa fie frumos
Ca sa nu mai facem teorema chibritului, practic vrea sex de la tine. Daca tu esti de acord cu asta e oky daca nu nu e oky, simplu.
Dacă simți că-i țăran. înseamnă că-i țăran.
Ascultăți instinctul. el e singurul care nu te minte niciodată.
IoanieCriminalul întreabă: