| Antonia075 a întrebat:

Ma puteti ajuta cu ceva? Stiu ca e o intrebare tampita..dar..maine ma duc la prietenul meu acasa sa facem revelionul impreuna si cu familia lor, dar nu pot sa ma duc asa cu mana in buzunar.ce as putea sa duc? Dau funda pentru cel mai bun raspuns :*

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

Nu este intrebare tampita...chiar si daca ai mai fost la ei in casa, este de bun simt sa ii duci flori mamei lui, deoarece trecerea de la un an la altul este o sarbatoare..si faci si impresie buna.

8 răspunsuri:
| e1xtz a răspuns:

In primul rand depinde de buget, si daca mergi pentru prima data la ei in casa(daca ai mai fost la ei, o sticla de sampanie este ok). Daca e prima oara cand ii vezi pentru tatal lui poti lua o sticla de vin(rosu) la un pret moderat(nici de 15 lei), intr-o punga cadou pentru sticla.Mamei neaparat un buchet de flori, si daca bugetul iti permite un produs cosmetic.

| Fatamuntilor a răspuns:

Un platou de prajituri musai de casa o sticla de sampanie sau vin este mai mult decat sufiicent!

| Antonia075 explică (pentru e1xtz):

Nu e prima data cand ii vad, am fost cu ei si la cinema de multe ori, si de Craciun, dar de Craciun nu am putut sa duc nimic deoarece fraiera de mine a uitat ca e inchis sad

| e1xtz a răspuns (pentru Antonia075):

Nu-i nimic, poti sa ''repari'' acum...sunt doar cateva zile diferenta, si nu trebuie sa specifici, justifici lor ca era inchis de craciun...Iei pentru mami lui un buchet de flori frumos si tatalui o sticla e vin..ai sa vezi ca or sa le placa gestul.happy

| Antonia075 explică (pentru e1xtz):

Si pentru bunicii lui ce ar merge? :3 laughing

| e1xtz a răspuns (pentru Antonia075):

happy
Un chec..sau un platou de prajituri de casa...pe care sa le ''lauzi'' ca sunt facute de tine...si o floare draguta in ghiveci.

| Si_Atat_Stefan_1979 a răspuns:

Un vasc din piata si o sticla de vin e mai mult ca suficient!

| pastru009 a răspuns:

Iti spun eu cum am facut eu ca intotdeauna:
Mamei iubitului ceva de imbracat(o esarfa, un fular, orice obiect vestimentar de bun gust cu valoare monetara mica).
Tatalui iubitului tau o sticla de vin rosu, dulce ( eu de obicei iau la 20 de lei fiindca le stiu de o calitate superioara celorlalte, dar sunt bune si cele la 15 lei, dar sa nu mai cobori pretul laughing ).
Iar iubitului un sarut(pe buze sau pe obraz, daca sunt parintii de fata).