Eu zic ca nu i-ai raspuns la avansurile de prima data si s-a suparat, a vazut ca te lasi mai "greu" si a incercat-o cu altcineva cand a revenit. Eu zic sa il respingi usor, vorbiti dar sa nu bati vreun apropo, absolut nimic. Iar eu cred ca o sa flirteze cu tine again!
Pai uite poate te pot ajuta foarte mult da-mi add popescu_alin20.Sunt on acum si daca e ceva despre relatii eu sunt omul potrivit, pentru ca imi place sa ajut persoanele ca tine...asta e si job'ul meu :*.
Fa sex cu el...nu se va mai duce la alta vorbiti atata timp si nu va f... si voi? normal ca se duce si baiatu la alta are si el nevoi!
Ideea e ca ea nu e plecata cand vine Si cum am spus si mai sus ea are iubit dar flirteaza si cu el si cu fratele lui... (mai mult cu fratele lui ) l-a folosit vara asta ca sa il faca gelos pe iubitul ei si lui Andrei i s-a urcat la cap. Da oricum o sa fiu cat mai distanta posibil, acum ca Bff nu mai are nevoie de el sa vad ce face Ca se vede cat de mult a tinut si "tine" la mine! M-am saturat sa sufar din cauza unui baiat! Inainte nu eram asa, nu-mi pasa ce credea lumea de mine...