| godzila007 a întrebat:

Noua mea prietena locuieste in Spania. Am cunoscut-o de Craciun cand ea si familia ei au venit in Romania. Parintii mei se cunosc din copilarie cu partintii, fata are 14 ani. Intrebarea este: imi puteti da o idee de ai convinge parintii sa isi lase fiica aici la vara? Daca ar veni la vara ai ea ar locui cu bunica ei! Deci ii pot convinge, parintii ei ma cunosc foarte bine, dar nu o lasa ca ii prea mica zic ei! Ofer FUNDA modalitatii cea mai convingatoare!

6 răspunsuri:
| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Insist sa te gandesti la urmatoarea situatie; sunteti undeva si sunteti inconjurati de cativa haldai. Cum o vei apara tu pe fata? decat doar s-o tina in curte la bunici, inchisa. Daca mori de dragoste fa tu drumul in Spania, nu? E imposibil fara acordul parintilor, unul fiind insotitor.

| Buresbista123 a răspuns:

Pai cine e nebun sa si lase fata la 14 ani in Romania ca sa i o tragi tu? e prea mica, daca avea 17 mai ziceam

| godzila007 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Stau intr-un oraș mult prea mic din Valea Jiului ca sa fie așa de multi haldai laughing)))

| pisoias a răspuns:

Nu cred ca ai sanse de reusita indiferent la orice,, modalitate,, ai apela.

| neutrino a răspuns:

Parintii ei cu siguranta ca vor ceda in fata ofertei tale.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru godzila007):

Hai sa zicem orice betiv ce va intalneste. Rasul tau dovedeste ca judeci copilareste.