| Voinescu_Andreea_1991 a întrebat:

Nu conteaza cum ma numesc. Locuiesc cu mama intr-un apartament micut. Tata s-a despartit de mama cand aveam 4 ani. Dupa 2 ani si mama si tata s-au imbolnavit si au intrat in spital.A trebuit sa ma descurc singura....in fine. Mama a lucrat la Academia Oamenilor de Stiinta, dar acum aceea institutie s-a inchis. Acum lucreaza ca asistent stomatolog si castiga 4 milioane pe luna. Cu banii astia nu putem trai decat de pe o zi pe alta.Vroiam sa te intreb daca ai vreo sugestie sau stii vreun loc de munca bun pentru mama ( a terminat facultatea de psihologie ). Orice ma ajuta. Vreau doar sa o vad zambind din nou. MULTUMESC!

8 răspunsuri:
| summer12 a răspuns:

In primul rand, numele tau apare foarte clar chiar daca poate doreai sa ramai anonima. apoi, nu ai mentionat orasul in care locuiesti.

| BiuL a răspuns:

Te numesti Andreea, nu conteaza dar na se vede :p
Cum are 4 milioane salar pe luna cand salarul minim pe economie in Romania e 7 milioane? Va creste, daca nu a cresut deja la 8...
Daca a terminat psiho sa se intereseze, sa isi depuna cv-ul la cabinetele de psihologie din oras vostru, sau la scoli/licee si la scolile de sofer pentru ca toate institutiile astea au obligatoriu si psiholog.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Incearca la fortele de munca, incearca pe tocmai.ro

| Wøodenpints a răspuns:

Cu psihologia mori de foame. Pentru că nu produce nimic, practic nu ştie să facă nimic concret sau de care lumea să aibă mare nevoie.

| viotedy a răspuns:

Sa caute pe la scoli, imi pare rau de situatie.

| BSwwatch a răspuns:

Te si groaza,mai oameni buni nu va mai mirati asa, ca sunt o multime de oameni care muncesc pe acesti bani, si poate lucreaza part time( program scurt), analizam nume si dezbatem aiure subiectul, e o dram si merita respec!

| edytZzza a răspuns:

Buna. Cum adica are 4 milioane? nu cred ca ii stii salariul. Salariul minim este de 7 milioane cel din Romania.

Incearca pe tocmai.ro, un site foarte bun pentru locuri de munca. Sper ca te-am ajutat.

| Dyianna a răspuns:

Din ce oras esti? Daca spui orasul, cine stie poate mai citeste unul altul pe aici si e interesat. Eu sunt din Constanta, de exemplu.