| Blackspell57 a întrebat:

Nu inteleg ce se întâmplă cu prietena mea cea mai buna. Acum început liceul, si-a facut noi prieteni. In special baieti. Cu ei se poarta foarte frumos si călduros, insa fata de mine pare din ce in ce mai distanta. Nu înteleg de ce. De ex cand plecam de la liceu ii ia in brate pe toti asa cum obisnuia sa ma ia pe mine si mie imi zice un,, pa" in treacat. Vorbeste cat se poate de normal cu ei dar cand vorbeste cu mine e doar stânjenitor.
Nu știu daca sunt semne ca e îndrăgostita de mine, dar e putin probabil, pentru ca a zis ca nu e nici cea mai mica sansa sa ma placa vreodată si plus inca il iubeste pe cel cu care a avut de curand o relatie.
Nu stiu ce sa mai cred.
Imi ziceti si mie ce se întâmplă?

6 răspunsuri:
| crud a răspuns:

Se intampla ca raspunsul la intrebarea ta se afla chiar in ceea ce ai scris:"a zis ca nu e nici cea mai mica sansa sa ma placa vreodată si plus inca il iubeste pe cel cu care a avut de curand o relatie". Asta inseamna ca tu stii dar nu vrei sa accepti ceea ce stii. Cred ca iti este dificil sa traversezi etapa asta dar, gandeste-te ca, asa cum ea se simte bine printre colegii ei, asa te-ai putea simti si tu daca nu te-ai ancora de ea si ai cauta sa cunosti alte fete.

| Angelindeed a răspuns:

E proasta

| Blackspell57 explică (pentru crud):

Problema e ca sunt mai antisocial si nu prea reușesc sa imi fac prieteni. Ea m-a acceptat. Si nu e vorba de iubire pentru ca sunt sigur ca nu simt nimic pentru ea. Doar ca nu înteleg unde s-a dus prietena care a fost. Nu inteleg de ce ma îndepărtează

| crud a răspuns (pentru Blackspell57):

Ai putea avea o discutie cu ea in care sa ii arati ce anume te deranjeaza. Nu reprosuri, ci dorinta ta de a capata explicatii pentru anumite faze.

| Blackspell57 explică (pentru crud):

Am incercat. A zis ca,, simte diferit pentru fiecare baiat". Mai mult nu vrea sa zica. Nu stiu ce sa mai inteleg

| crud a răspuns (pentru Blackspell57):

Nu e nimic de inteles. In mod firesc, ea, ca "cea mai buna prietena" a ta, ar fi trebuit sa isi ceara scuze daca te-ai simtit indepartat si sa-ti explice ca nu este vorba despre asa ceva. Daca vine cu abureala de genul " simt diferit pentru fiecare baiat", scuza-ma, dar ea nu are stofa de prieten. Iar tu, daca mai insisti, o sa pari disperat. Ce-ar fi sa ii dai ceva spatiu? Daca te cauta=ok, vezi despre ce e vorba, daca nu te cauta=asta e.