Se intampla ca raspunsul la intrebarea ta se afla chiar in ceea ce ai scris:"a zis ca nu e nici cea mai mica sansa sa ma placa vreodată si plus inca il iubeste pe cel cu care a avut de curand o relatie". Asta inseamna ca tu stii dar nu vrei sa accepti ceea ce stii. Cred ca iti este dificil sa traversezi etapa asta dar, gandeste-te ca, asa cum ea se simte bine printre colegii ei, asa te-ai putea simti si tu daca nu te-ai ancora de ea si ai cauta sa cunosti alte fete.
Problema e ca sunt mai antisocial si nu prea reușesc sa imi fac prieteni. Ea m-a acceptat. Si nu e vorba de iubire pentru ca sunt sigur ca nu simt nimic pentru ea. Doar ca nu înteleg unde s-a dus prietena care a fost. Nu inteleg de ce ma îndepărtează
Ai putea avea o discutie cu ea in care sa ii arati ce anume te deranjeaza. Nu reprosuri, ci dorinta ta de a capata explicatii pentru anumite faze.
Am incercat. A zis ca,, simte diferit pentru fiecare baiat". Mai mult nu vrea sa zica. Nu stiu ce sa mai inteleg
Nu e nimic de inteles. In mod firesc, ea, ca "cea mai buna prietena" a ta, ar fi trebuit sa isi ceara scuze daca te-ai simtit indepartat si sa-ti explice ca nu este vorba despre asa ceva. Daca vine cu abureala de genul " simt diferit pentru fiecare baiat", scuza-ma, dar ea nu are stofa de prieten. Iar tu, daca mai insisti, o sa pari disperat. Ce-ar fi sa ii dai ceva spatiu? Daca te cauta=ok, vezi despre ce e vorba, daca nu te cauta=asta e.