| mirunaaa96 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, o fata care a fost cu mine in generala le tot lasa comentarii la baieti pana i-a lasat si la prietenul meu, el nu i-a raspuns, dupa aia i-a mai lasat inca unu si l-am intrebat pe el daca a vorbit cu ea si a zis ca nu. Intr-o zi nu stiu ce mi-a venit sa intru pe ask-u aleia si acolo vad o poza de pe wapp si o conversatie cu prietenul meu si mai si scria " Vtm.". L-am intrebat dupa aia daca a vorbit cu ea si el tot zicea ca nu, ca nu. In seara aia am sunat-o pe fata aia si am intrebat-o pe ea si ea mi-a zis ca prietenul ei a vorbit de pe telefonul lu prietenul meu. nu mai inteleg nimic, cred ca mint amandoi, simt asta ..mai ales ca el m-a mai mintit o data in legatura cu o fata si a trebuit sa aflu singura. Faza e ca eu nu stiam ca prietenul meu sa se inteleaga asa bine cu ala incat sa-i dea telefonul, nu inteleg de ce nu a sunat-o, a fost ora destul de tarzie, 9 cred sau 10..nu stiu ce sa fac, l-am intrebat si pe prietenul aleia si mi-a zis ca da a vorbit da cred ca s-au pus la punct toti 3 si mai ales ca ala e mai mult prin Germania.Ce sa fac? relatia mea s-a racit destul de mult dar mai am rabdare sa vad ce se rezolva.

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu prea am inteles din ce-ai spus tu... Aia are un iubit si a vorbit cu el de pe telefon prietenului tau? Iubitul ei de ce ar fi mintit? Nu l-ar fi deranjat si pe el ca iubita lui vorbeste cu altii? Cred ca esti cam paranoica.
Eu zic ca deocamdata s-o lasi asa pentru ca chiar daca au vorbit, acum n-o sa-ti recunoasca niciunul. Cat despre faptul ca relatia voastra s-a racit, ti-as sugera sa discuti despre asta cu iubitul tau. Spune-i ce crezi tu si ce simti tu si incearca sa-l faci sa inteleaga. Fara comunicare, relatia voastra n-o sa functioneze.

| mihai69 a răspuns (pentru Crisu):

Nu... eu am înțeles că tipa asta are un prieten, și ăla e gay că a vorbit cu altu' la telefon, și acu' îi e rușine să recunoască - o lasă p-asta să creadă că are o relație cu alta. tongue

| Crisu a răspuns (pentru mihai69):

A, pai cred ca e ok si asa rolling on the floor

| umbra09 a răspuns:

Poate prietenul tau spune adevarul de ce nia incredere in el happy daca vrei sa afli adevarul intereseaza-te daca fosta ta colega chiar sta cu acel baiat care se presupune ca vorbeste de pe telefonul prietenului tau atunci daca raspunsul e pozitiv inseamna ca ce a spus e adivarat si logic ca iubitul fostei tale colege nu ar minti daca i este iubit de ce sa te minta ca ea sa poata vorbi cu ala nu ar bateo daca chiar iar fi iubit? daca nu e iubit 80%sanse e sa te minta bafta big grin

| Loker a răspuns:

Stiu ca tu astepti sfaturi de 100 de randuri, si ca poate nu o sa il iei in considerare pe al meu, dar eu cred ca e mai bine sa faci ce iti cere inima, asculta-te pe tine si fa ce crezi ca e mai bine.