Poate prietenul tau spune adevarul de ce nia incredere in el daca vrei sa afli adevarul intereseaza-te daca fosta ta colega chiar sta cu acel baiat care se presupune ca vorbeste de pe telefonul prietenului tau atunci daca raspunsul e pozitiv inseamna ca ce a spus e adivarat si logic ca iubitul fostei tale colege nu ar minti daca i este iubit de ce sa te minta ca ea sa poata vorbi cu ala nu ar bateo daca chiar iar fi iubit? daca nu e iubit 80%sanse e sa te minta bafta
Stiu ca tu astepti sfaturi de 100 de randuri, si ca poate nu o sa il iei in considerare pe al meu, dar eu cred ca e mai bine sa faci ce iti cere inima, asculta-te pe tine si fa ce crezi ca e mai bine.
Nu prea am inteles din ce-ai spus tu... Aia are un iubit si a vorbit cu el de pe telefon prietenului tau? Iubitul ei de ce ar fi mintit? Nu l-ar fi deranjat si pe el ca iubita lui vorbeste cu altii? Cred ca esti cam paranoica.
Eu zic ca deocamdata s-o lasi asa pentru ca chiar daca au vorbit, acum n-o sa-ti recunoasca niciunul. Cat despre faptul ca relatia voastra s-a racit, ti-as sugera sa discuti despre asta cu iubitul tau. Spune-i ce crezi tu si ce simti tu si incearca sa-l faci sa inteleaga. Fara comunicare, relatia voastra n-o sa functioneze.