Dragoste cu sila nu se poate, tu il iubesti dar el pe tine nu, dupa o luna nu poti spune ca nu poti trai fara el, bucura-te ca nu ai pierdut mai mult timp cu cineva care nu te merita si treci mai departe
Stiu ca pare ciudat ca intr-o luna sa simt ceva, dar eu sunt genul de persoana care pune suflet repede.
S-a despărțit de tine într-un mod care suna frumos. Ori nu te-a iubit niciodată cu adevărat, ori a pus ochii pe altcineva. Nu trebuie sa intelegi motivele. Multi se despart fara nicio explicație. Invearca sa te obișnuiești cu ideea ca nu te-a vrut. Nu e vina ta. Si nu incerca sa ii scrii, ca mai mult rău iti faci. Timpul le vindecă pe toate. O sa-ti mai scrie, dar sa nu te iluzionezi ca vrea ceva. O sa vrea doar sa te provoace.
M-ai pierdut acolo unde spui ca ati fost o luna impreuna.
Aceasta nu a fost o relatie...
In mod normal ar trebui sa iti treca asa cum a venit, adica destul de repede.
Stiu cum e... Sorry, da tipu' chiar nu te-a vrut :/. Adica, frate, eu daca as fi fost in locul lui si te iubeam cu adevarat te luam cu tot cu maica-ta si nu stiu incercam sa ne rezonam planurile..., dar pana la urma suntem oameni, oamenii au suflete naive. Eu zic ca a fost ' o lectie de viata', banuiesc ca pe la 22 de ani iti incepi ' viata amoroasa '. Si da, iarasi spun ca stiu cum e - super greu - sa uiti de cineva, il vrei inapoi, il iubesti, dar din pacate sentimentele nu sunt reciproc. ( din cate am inteles din cuvintele tale ). Mda pana la urma " un sut in fund, un pas inainte ". Eu sper sa nu te lasi cu coada intre picioare ( desi am vazut ca esti o fata puternica ), ci sa inveti din aceasta intamplare. Bafta in continuare! .
Fii atenta! Un pretext aiurea doare cel mai mult. Nu fa ca altii, insista foarte mult la acea persoana ca ea sa-ti spuna adevarul! Sau gandeste-te ca acea persoana nu te merita. Altfel dai in depresie... Oameni de nimic peste tot!
Priveste situatia astfel, cu toate ca ti-e greu, ai aflat acum ca omul te poate lasa balta in situatii cand iti este bine cu el, gandeste ce ar fi fost in viitor daca te-ar fi lasat balta si ati fi avut ceva mult mai mult impreuna, un copil spre ex. faptul ca te-ai deprins cu el denota ca te-ai atasat de el, il vei uita peste un timp, gandeste ca a fost o lectie de viata!
anonim_4396 întreabă: