| Elide a întrebat:

Bună TPU,o să încerc să nu o lungesc prea mult,anul trecut în vară l,am ieșit cu un tip,cunoscut pe o aplicație de dating,a fost OK la început,doar ca eu nu mă vedeam pe termen lung,nu puteam construi ceva cu acel tip, i am propus să rămânem prieteni cu beneficii, toată povestea a durat cam 2 luni,în septembrie mă sunase din nou,în condițiile în care el încetase să mai vorbească cu mine,în perioada aceea având n am mai vorbit urmărea femei pe insta în prostie,în septembrie nu i am răspuns,m-a căutat iar în noiembrie spre final,atunci i am răspuns am ieșit din nou,își reluase anul de facultate,ca îl înghețase,fiind în ultimul an la politehnică,nu terminase anul,deoarece ai lui o au dat afară din casă,când ne am întâlnit vara trecută mi-a spus toată povestea,era un jucător de aparte,își băgase tot de valoare la amanet,din acea cauza l au dat ai lui afară,când a fost plecat de acasă,a stat la bunica sa,în toată perioada asta se împrumuta la cămătari,și juca la aparate,zicea ca făcuse o grămadă de bani și a avea nu stiu câte aparatele luate în chirie e,ca după un an să piardă tot să bage la aparte(nu știu cat de adevărată este povestea cu apartamentele și cu restaurantul din afacerea lui și cu miile de euro)după ce am reluat legătura ne mai vedeam pe afară și stăteam pe la mine,pe vremea aia stăteam cu mătuși mea,ea fiind de o altă religie,la el nu mergeam ca îi era rușine de ai lui,m-a prezentat familiei lui, mi-a recunoscut ca sunt singura fată pe care a adus-o acasă, el are 26 eu 25 de ani,a fost o perioadă OK în iarna,apoi mătuși mea nu a mai fost de acord să mai venim acolo doar în lipsa ei,tipul ăsta voia ceva serios cu mine de M a prezentat de familiei,am mers chiar și la un majorat împreună,îmi căuta prezenta în permanență,el nu mai luase iar examenele în iarna,iar ai lui nu mai vorbeau cu el,după primul semestru,au zis ca dacă nu le ia în vară,nu l mai țin în casă,să trăiască pe mâna lui,după perioada aceea nu s-a lăsat și a venit într-una la mine până mătuși a zis ca nu mai avem ce căuta ca trebuie să mă mut,ea fiind adventistă nu suportă să aduc pe cineva,nici prietenii nu mi suportă,ideea e ca dădeam foarte puțin la chirie la ea,și împărțeam cheltuielile,după toate astea m-am mutat singură,într-o garsonieră aproape de muncă,și el a zis ca se mută cu mine,de atunci a început calvarul,nu se mai oprește din jocuri de noroc,păcănele,nu se oprește din căutat femei pe insta,a și ieșit cu unele în timp ce era cu mine în casă,a zis ca el e vagabont și nu se poate abține,se culcă cu orice gen de femeie,urata, proasta,grasa,slabă,și în rest susține sus și tare ca mă iubește, a fost de câteva ori violent cu mine, tot ce prinde bagă la aparte cum spuneam și am ajuns să nu mai am 1 leu în buzunare,salariile în mare parte mi le-a jucat, m-a făcut să mă împrumut în bănci, nu mai aveam 1 lei în casă i-a jucat și pe aia, m-am apucat de fumat la 25 de ani,care eu nu am fumat niciodată,am ajuns stresată și cu nervii la pământ zilnic,în condițiile în care vara trecută mergeam în concedii și mi strângeam bani de vancante,iar acum nu mai pot să scap de datorii,când ne am mutat acum trei luni, a stat pe margine ca nu găsea de lucru 2, 3 luni,s-a angajat acum și a zis ca și bagă tot salariul la aparte,se duce la altele și se culcă cu ele,zice ca doar o noapte,două pe urmă le blochează,prietenii spun ca am ajuns de nerecunoscut,ca am slăbit mult,și nu mai sunt eu,nu voiam să ajung în situația asta i am explicat ca nu vreau mai mult decât prietenie cu beneficii,nu s apăsat până nu m-a adus în punctul ăsta,el având o datorie de o sută de milioane la un prieten cu el din facultate nu și-a. Plătit datoria nici acum,și m-a băgat și pe mine în datorii,de la dânșilor nu mai are nicio susținere, cum prinde bani jocuri de noroc și femei, nimic altceva

Răspuns Câştigător
| TimberWolf a răspuns:

Pai si ce mai astepti? da-l afara si vezi-ti de drum!

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te-ai lungit deloc.
De ce mai stai cu el?
Paraseste-l.

| mihai69 a răspuns:

Dă-i liber.
Eventual și ordin de restricție.

| gabicoo a răspuns:

Căldură mare, plictiseală! Nu?

| Madaxo97 a răspuns:

În locul tău îl dădeam în șuturi afară din casă, cum poți să stai cu asemenea specimen care are toate defectele din lume, te lovește în primul rând, peste asta nu ar trebui să treci niciodată, plus boala jocurilor de noroc, care nu se vindecă, mai e și afemeiat si te înșală sub nasul tău, toate astea sub acoperișul tău și în casa ta, ar trebui să îi faci bagajul să îl zbori afară urgent. Ce relație e asta? Chiar îți place să suferi și să îți bați joc de propria persoana așa? Trebuie să fi prea fraiera să mai stai cu el. Relația asta nu îți aduce niciun beneficiu, doar suferință

| adryang78 a răspuns:

În rezumat, tu ai văzut că e un ratat, cocălar de doi bani, viciat până în vârful degetelor, dar ai vrut "prieten cu beneficii", că, vezi Doamne, se terminaseră bărbații și n-avea cine să te-ncălzească la așternut.
Draga mea, capul face, capul trage. Dacă ai avut minte de guguștiuc și te-au impresionat "miile de euro", acum descurc-o, dacă poți. Ești în aceeași cloacă, ca și el. Ce putem noi să te sfătuim? Cel mult, să-l părăsești.

| Elide explică (pentru adryang78):

Am zis ca se va schimba, are in cap doar femei și jocuri, când eram la mătușa mea se comporta mai normal, era mai OK, dar de când s-a mutat e de nerecunoscut

| adryang78 a răspuns (pentru Elide):

Dacă tu încă mai crezi asta, n-ai învățat nimic din toată experiența. Părăsește-l până nu e prea târziu.

| Annie92 a răspuns (pentru Elide):

Fata draga nu conteaza ce zice el is minciuni Clare si manipulare, conteaza faptele. Stiu ca vrei o rezolvare in care tie sa iti fie comod si sa nu suferi dar mai bine suferi acum un pic decat mai mult mai tarziu. Tu cauti pe cineva care o sa iti dea Un sfat placut si supé de auzit. Nu exista!

| Annie92 a răspuns (pentru Annie92):

"Usor de auzit " Vad clar ca focusul tau e sa ne convingi pe noi de faptul ca el e Un baiat bun si minunat ca de aia ai scris atata, tu trebuie sa te convingi pe tine ca el nu iti este partener potrivit. Deschide ochii pana nu e prea tarziu…tu vrei pe cineva sa iti confirme ca ce ai scris tu e valabil ca sa te poți minți in continuare sa continui relația cu el deși știi în sinea ta ca el nu e bun pentru tine altfel nu ne-ai fi scris să ne întrebi de o parere

| KovacsB a răspuns:

Raspunsul corect este f.

| sweetys a răspuns:

E cumva din Brăila si il cheama George?

| Cavaler001 a răspuns:

Nu stiu de ce te mai gandesti la el, cand are asemenea vicii.dar e alegerea ta daca vrei sa fii nefericita alaturi de el sau nu.

| Annie92 a răspuns:

Un bărbat câte te iubește nu te-ar trata niciodată așa. Te folosește ca nu are unde să stea. Dă-l afară mută-te și blochează-l pe tot. Păcănelele is o boală gravă el are nevoie de tratament psihologic

| Elide explică (pentru Annie92):

Ideea e ca nu s-a jucat mereu, de când a avut sa i dea datoria tipului ăluia a început să joace în speranța ca va câștiga o suma mai mare sa plătească jumătate de datorie, ca se oprise acum un an din jucat, faza cu femeie nu pot accepta acest lucru, stand cu mine în casă pleacă la altele și mai îmi și spune mai îmi și zice unde ce și cum se întâmplă

Tu nu trebuie să îl salvezi pe el el e bărbat și știe mai bine el trebuie să se salveze singur. Nu îi mai găsi scuze. Fă ce e mai bine și pleacă nu te mai uita în spate. Gândește-te ca dacă el nu se schimbă cum ar fi ca o poate o să ai și un copil cu el. Nu te uita pe tine punându-l pe el pe primul loc în viața ta.

Plus ca zici bine daca nu accepți pleacă, ai un pic de compasiune față de tine in primul rând. Nu a jucat mereu asta e ca la ruleta rusească de data asta nu m-a omorât mai încerc odată.