Un bărbat câte te iubește nu te-ar trata niciodată așa. Te folosește ca nu are unde să stea. Dă-l afară mută-te și blochează-l pe tot. Păcănelele is o boală gravă el are nevoie de tratament psihologic
Nu stiu de ce te mai gandesti la el, cand are asemenea vicii.dar e alegerea ta daca vrei sa fii nefericita alaturi de el sau nu.
Ideea e ca nu s-a jucat mereu, de când a avut sa i dea datoria tipului ăluia a început să joace în speranța ca va câștiga o suma mai mare sa plătească jumătate de datorie, ca se oprise acum un an din jucat, faza cu femeie nu pot accepta acest lucru, stand cu mine în casă pleacă la altele și mai îmi și spune mai îmi și zice unde ce și cum se întâmplă
Tu nu trebuie să îl salvezi pe el el e bărbat și știe mai bine el trebuie să se salveze singur. Nu îi mai găsi scuze. Fă ce e mai bine și pleacă nu te mai uita în spate. Gândește-te ca dacă el nu se schimbă cum ar fi ca o poate o să ai și un copil cu el. Nu te uita pe tine punându-l pe el pe primul loc în viața ta.
În rezumat, tu ai văzut că e un ratat, cocălar de doi bani, viciat până în vârful degetelor, dar ai vrut "prieten cu beneficii", că, vezi Doamne, se terminaseră bărbații și n-avea cine să te-ncălzească la așternut.
Draga mea, capul face, capul trage. Dacă ai avut minte de guguștiuc și te-au impresionat "miile de euro", acum descurc-o, dacă poți. Ești în aceeași cloacă, ca și el. Ce putem noi să te sfătuim? Cel mult, să-l părăsești.
În locul tău îl dădeam în șuturi afară din casă, cum poți să stai cu asemenea specimen care are toate defectele din lume, te lovește în primul rând, peste asta nu ar trebui să treci niciodată, plus boala jocurilor de noroc, care nu se vindecă, mai e și afemeiat si te înșală sub nasul tău, toate astea sub acoperișul tău și în casa ta, ar trebui să îi faci bagajul să îl zbori afară urgent. Ce relație e asta? Chiar îți place să suferi și să îți bați joc de propria persoana așa? Trebuie să fi prea fraiera să mai stai cu el. Relația asta nu îți aduce niciun beneficiu, doar suferință
"Usor de auzit " Vad clar ca focusul tau e sa ne convingi pe noi de faptul ca el e Un baiat bun si minunat ca de aia ai scris atata, tu trebuie sa te convingi pe tine ca el nu iti este partener potrivit. Deschide ochii pana nu e prea tarziu…tu vrei pe cineva sa iti confirme ca ce ai scris tu e valabil ca sa te poți minți in continuare sa continui relația cu el deși știi în sinea ta ca el nu e bun pentru tine altfel nu ne-ai fi scris să ne întrebi de o parere