Cea mai buna solutie e sa te muti cu tatal tau.Iar amenintarile nu stiu sunt ceva cam ciudat(scuze)dar e dreptul tau sa hotarasti unde vrei sa stai.Iar unchiului tau spune-i ca el nu are nici un drept asupra ta, nici nu are voie sa dea in tine.
Sper sa reusesti sa iti rezolvi problemele familiare.
Iar daca vrei sa mai imi povestesti problemele tale uite id meu alinutza_4u_kiss97
Pai daca spui ca toata lumea te trateaza cu dispret, iar unchiul tau te mai si loveste eu zic ca nu ai ce sa pierzi daca te muti la tatal tau.Bafta!
Dar cine te ameninta bunici tai sau tatal tau? pai te poti muta la bunica tatalui tau sau bunica mamei tale ca nu ai mentionat ca care bunica esti.
Mai.daca altfel nu se poate rezolva ar cam trebui sa apelezi la protectia copilului.Am avut o astfel de problema si am apelat la protectia copilului..si am ramas cu tatal meu.Bafta ia id meu easykill2002 si tine-ma la curent :*
Și eu sunt într-o situație de genul ăsta, dar, totuși, e mult mai bine la mine... Eu ți-ași spune că dacă te simți chiar așa rău cu bunicii și unchii tăi acolo, să pleci la tatăl tău. Cu el s-ar putea să fii mai in siguranță. Sper că te-am ajutat.