anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea mea e legata de familie si e usor usor deplasata de normalitate. Parintii mei s-au despartit de cand aveam varsta de 6 ani, acum am 15. Oricum tata e racasatorit si are si o fetita, iar mama e si ea recasatorita. Eu stau acasa cu bunica, unchiul si matusa mea. Cu tata ma vad aproape zilnic deci consider ca e perfect. Apreciez si cresterea familiei din partea mamei mele, doar ca dandu-mi bani pentru tot ce trebuie uneori considera ca poate face ce vor ei din mine. Unchiul meu ma bate, bunica mea ma cearta din orice iar mama, care nu are deloc un trai bun cu noul ei sot imi face si ea morala. Sunt un copil premiant, nu am facut probleme la scoala, am absolvit clasa a8a cu o medie mare si sunt la un colegiu foarte bun. Aseara eram suparata ca nu imi merge televizorul iar unchiul meu a venit sa ma loveasca. Va jur ca nu am vrut dar de nervi si ca sa ma apar l-am zgariat din greseala pe fata. De atunci toata casa imi reprosaza ca ce am facut si ma simt un om idiot dupa toata asta. E cearta zilnica aici si nenorocita de "mama" tot ce face este sa ii fie bine la casa ei alaturi de sotul ei care o bate si o injura, ea ascunzand asta fata de bunica mea. Imi doresc din tot sufletul sa ma mut la tata dar nu ma lasa si ma ameninta, spundu-mi ca daca plec aici nu mai am ce sa mai calc. Situatia deja e foarte deplasata simt ca cedez nervos. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| 870645 a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa te muti cu tatal tau.Iar amenintarile nu stiu sunt ceva cam ciudat(scuze)dar e dreptul tau sa hotarasti unde vrei sa stai.Iar unchiului tau spune-i ca el nu are nici un drept asupra ta, nici nu are voie sa dea in tine.
Sper sa reusesti sa iti rezolvi problemele familiare.
Iar daca vrei sa mai imi povestesti problemele tale uite id meu alinutza_4u_kiss97

7 răspunsuri:
| HeLp91 a răspuns:

Tatal tau mai este intr-o relatie buna cu mama ta sau sunt,, dusmani,,?

| わたなべ久美子 a răspuns:

Pai daca spui ca toata lumea te trateaza cu dispret, iar unchiul tau te mai si loveste eu zic ca nu ai ce sa pierzi daca te muti la tatal tau.Bafta!happy

| PattyC a răspuns:

Dar cine te ameninta bunici tai sau tatal tau? pai te poti muta la bunica tatalui tau sau bunica mamei tale ca nu ai mentionat ca care bunica esti.

| Monstercat a răspuns:

Și eu sunt într-o situație de genul ăsta, dar, totuși, e mult mai bine la mine... Eu ți-ași spune că dacă te simți chiar așa rău cu bunicii și unchii tăi acolo, să pleci la tatăl tău. Cu el s-ar putea să fii mai in siguranță. Sper că te-am ajutat.

| bnutrino18 a răspuns:

Mai.daca altfel nu se poate rezolva ar cam trebui sa apelezi la protectia copilului.Am avut o astfel de problema si am apelat la protectia copilului..si am ramas cu tatal meu.Bafta ia id meu easykill2002 si tine-ma la curent :*

| Oanna07 a răspuns (pentru HeLp91):

Depinde de situatii

| HeLp91 a răspuns (pentru Oanna07):

Parerea mea este : Mutate la tatal tau. Cu placere, dar tot alegerea ta ramane. Anuntane si pe noi ce ai ales sa faci. Mersi si bafta!