| HoneyG a întrebat:

Povestea mea incepe acum o luna, de Valentine's Day m-am intalnit cu iubitul si a fost ultima oara cand l-am vazut. Parca imi aduc aminte cand m-a sarutat si mi-a zis te iubesc si a plecat. A doua seara am vorbit prin sms-uri si mi-a zis ca are niste probleme cu bunica lui si s-a dus la ea. Nu a mai dat niciun semn de viata, nu m-a sunat. L-am sunat eu si nu raspundea pentru ca avea treaba cica. Si mi-a trimis sms ca o sa ma sune cand o sa fie intr-o stare mai buna. L-am inteles ca este stresat si nu poate vorbi cu mine, dar vroiam sa stiu si eu cum se simte. Dupa o saptamana, a intrat pe mess si mi-a zis ca ar trebuie sa ne despartim ca nu sunt matura. Prima data n-am zis nimic, am facut-o pe dura ,dar dupa cateva zile a inceput sa ma doara si intrasem in depresie, nu mancam,nu mai ieseam pe afara. Dupa ceva timp l-am bagat in seama pe mess, pentru ca imi era foarte dor de el. Si i-am zis ca nu pot trai fara el, dar el a zis ca e prea tarziu si crede ca si-a gasit pe altcineva. Atunci m-am simtit ca o proasta...si i-am zis ca e ok si ca putem ramane prietenii. Dar si acum ma doare sa stiu ca poate fii cu altcineva si nu pot trece peste. Ce pot face in privinta asta? sad Multumesc si dau funda!

Răspuns Câştigător
| ChuckyEla a răspuns:

Sincer nu ai prea multe variante. Inteleg ca suferi insa crede-ma ca nu ai ce face ca sa il aduci inapoi, nici nu cred ca merita sa incerci... incearca sa iti dai sansa de a fi fericitalove struck si probabil vei gasi pe cineva mai bun ca el

8 răspunsuri:
| alingangster a răspuns:

Eu cred ca si-a batut joc de tine, asta ti-o spun cu parere de rau!crying

| alingangster a răspuns:

Si ce poti face in privinta asta? incearca sa il uiti sau sa-ti gasesti un alt baiat care sa te faca sa uiti de el asta merge 100 la 100.

| HoneyG explică (pentru alingangster):

Multumesc ca mi-ai raspuns! Si am sa incerc! happy

| alexutza_9480 a răspuns:

Parerea mea:nu ramane prietena cu el.Pentru ca doare foarte tare cand stii incontinuare ce face el.Iti spun din propria experienta. happy Vezi'ti de viata ta si lasa'l pe el de domeniul trecutului!

| Diabl0 a răspuns:

Nu prea ai ce sa mai faci, in momentul de fata. Treci peste, cauta pe altcineva, e singura solutie reala care te poate ajuta, trust me. Nu are rost sa iti pierzi timpul cu o persoana care deja are pe altcineva, succes.

| HoneyG explică (pentru alexutza_9480):

Ai dreptate! Si multumesc! :*

| ℓσνє a răspuns:

Poti sa-ti gasesti pe altcineva. altceva nu ai ce sa faci. Insa si tu ai gresit pentru. ca i`ai spus ca nu poti trai fara el. Adica ai parut cam obsedata dar sigur asta a fost pe moment pentru. ca nu stiai ce sa spui. Poti trece peste doar ca numai timpul poate rezolva. Sau este o varianta, sa-ti gasesti pe altcineva. Bafta si succes!winkingwinking

| Rockart a răspuns:

Singurul lucru pe care îl poţi face e să aştepţi. Timpul le vindecă pe toate, ai să vezi.