Eu cred ca ar trebui o zii sa nu o mai bagi in seama las-o singura.,.cu siguranta va veni sa te intrebe ce ai patiti si atunci tu i vei zice tot ce te enerveaza si nu o lasi sa se apere si pleci. sigur te va cauta si o sa va impacati si n-o sa mai faca ce a facut eu asa as face in locul tau.nu mi se pare normal ce ti-a facut. totusi daca tu nu tot vrei sa continuati prieteniea.te inteleg dar sa stii ca tu i esti prietena mult mai mult decat iti este ea tieai grija in alegerea prietenilor.si incearca sa te poti urat cu baieti pe care nu-i suporti si o sa vezi ca te lasa ei in pacesper ca te--am ajutat:*
Servus @LittleAngellll! Nu mi se pare un comportament normal și am impresia că doar tu o consideri prietenă. Dacă ar avea un pic de considerație pentru tine nu ar face gesturile acestea. Părerea mea este că ar trebui să fii un pic mai rezervată în ceea ce o privește- nici măcar nu-mi vine să scriu prietena, of!
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi!
Este o prietena.dar este un copil.de 2 ani .nu gandeste ce face.nu te certa cu ea...dar indeparteaza te si spune i sa inceteze daca vreaa sa mai vb q ea
Aceasta fiinta nu se numeste prietena
Incearca sa ii mai explici o data ca te deranjeaza gesturile si "glumele" ei. daca nu intelege eu te sfatuiesc sa nu mai vbesti cu ea... si daca si ea tine asa mult la tine iti v-a cere scuze... zice eu.
Nu e prietena ta :* Nu mai fa compromisuri pentru nimeni!
I-ai lasat un baiat care iti placea. si pentru ce? E invidioasa si vrea tot ce e al tau. Eu zic sa ii spui fata in fata ca nu mi vrei sa fiti prietene si sa-ti gasesti pe cineva care chiar sa merite
Sincer scumpa o prietena adevarata nu face ce a facut ea...ea nu se poate numi prietena dar poate te'ai gandit ca ea vrea sa te enerveze intentionat poate s-a intamplat ceva intre voi doua in fine orbeste si explica-i daca nu ei bine.nu ar fi ceva ok daca ai ramane in continuare cu ea.