Las-o singura cateva zile si fa pe indiferentul! Vei vedea ce urgent te " recupereaza " ea pe tine!
Eu nu as putea sa a despart de iubitul meu..pentru ca il iubesc.Din asta...intelegi tu tot
Probabil a facut vreo prostie." Te-a inselat. Sau cine stie..Si acubaga vrajeli ca urla. Eu ii rupeam capu. Urasc suferinta. Si mai ales ca, copilele din ziua de azi pun botu si la o vorba de caterinca. Si probabil, a pus botu la altu mai mare ca ea. Sau ca voi.
Baiatule, nu exista " Nu pot traii fara ea ". Exista " Viata merge inainte.".
Si daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine acum sau mai tarziu indiferent de situatie. Asa ca, un sfat.Trateaz-o cu indiferenta.Ca atunci isi baga unghia in gat.Ca din cate am citit, fata asta cam are caterinca pe ea. Asa ca frate, fruntea sus.cum zice frizeru'.
Probabil ca a facut ceva ce ii sta pe constiinta. Ma gandesc ca te-a inselat.
E clar :te iubeste dar te-a inselat. Povestea ce ai scris e lunga dar adevarul asta e:a avut un moment de slabiciune cu altcineva, a facut o prostie regreta, se simta murdara si nedemna de tine, te iubeste dar stie ca nu te mai merita.
Lupta pentru ea! La inceput am crezut ca nu te place, dar... Pare sa aiba un moment prost!
Recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc tot dialogul inundat cu lacrimi virtuale. Dar parerea mea e ca ea a facut ceva rau, de aia tot insista ca ea e aia vinovata si tu esti cel bun. Poate si-a gasit un al gagic. Trebuie sa te intalnesti cu ea fata in fata si sa vorbiti