Hmm, poate ca el e o persoana intimidanta si autoritara, si eu ma simt asa in prezența unor oameni pe care ii cunosc de o buna vreme.
De exemplu, aveam o profa de mate in liceu in prezența caruia ma simteam mereu incordat desi ea ma aprecia pentru rezultatele bune la invatatura.
Era o persoana intr-adevar intimidanta si despotica care nu crea o atmosfera placuta prin prezența ei dar era o persoana corecta la notare.
Poate ca tu cu iubitul tau nu sunteti compatibili de-adevarat si doar il accepti involuntar doar pentru ca te atrage. Poate ca e la fel ca profa mea de mate din liceu
Dat fiind ca nu l-ai descris, nu am cum sa-mi fac o parere concludenta.
Nici nu stii ce este dragostea! Cum il iubesti daca nu ii poti suporta apropierea?
Cred că ți-e frică să te simți în largul tău pentru nu vrei ca el să creadă altceva despre tine. Dacă de abia v-ați cunoscut e natural.
Cred ca e mult peste nivelul tau (presupun ca esti inca foarte tanara) si ai *INCONSTIENT* emotii ca nu faci fata si il indepartezi, ori tensiunile astea sunt exact ce or sa il indeparteze, cand doi oameni sunt intimi, e IMPOSIBIL ca celalalt sa nu simta cand tu esti incordata
efectiv incearca sa simti ca si cum nu ai nimic de pierdut, atunci o sa fii relaxata
"Rog seriozitate.mă simt încordată cand sunt cu el, mă întreb oare de ce sunt așa"
cu toată seriozitatea: mai dă detalii
Daca esti la varsta la care in viitorul aoropiat ti - ai dori sa te casatoresti, atunci e varsta potrivita pentru o relatie, altfel e prea repede.E normal sa fii incordata, te avertizeaza constiinta ca esti in pericol de a ajunge la sex fara casatorie adica la pacatul curviei.Doar apropierea fizica si sexul din cadrul casatoriei au parte de aprobarea constiintei si relaxare totala.
Suspectez o anxietate, o frica de un partener, poate in inconstientul tau sta ca nu esti destul de buna pentru el, ca il vei dezamagi si asa mai departe, asta daca cu alti oameni esti okey.
Daca si cu alti oameni te simti asa, atunci e anxietate sociala generalizata. Asa cred eu.