| Princess1000 a întrebat:

S-a inceput vara,dar din pacate cit n-ar suna de ridicol ma plictisesc acasa,uneori ma intilnesc cu prietenii, ba chiar foarte des dar ne plictisim.Problema este ca locuiesc intr-un oras foarte mic,minuscul s-ar putea spune, unde nu exista miscare, vreau o lista de lucruri "nebune" pe care le pot face impreuna cu gasca.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Ai dreptate aici. Ce sa-ti spun. Va place fotografia? Faceti-va fotografii in diferite ipostaze, modificatile pe calculator online (sunt o gramada de editoare), filmativa cu telefoanele, editati filmuletele, faceti-le amuzante. Volei, tenis. Depinde si cel fel de prieteni ai. Ce le place lor.

11 răspunsuri:
| Nomoredream a răspuns:

Puteți să-i faceți o farsă unuia dintre prietenii voștri prefăcîndu-vă că nu-l cunoașteți pentru ceva timp.big grin

| horia2012 a răspuns:

Asa s-au plictisit si altii pe care-i cunosc. Si acum sunt in puscarie. Gratis. Cu parintii la vorbitor. Si cand te gandesti ca totul a plecat din PLICTISEALA. Ce sfat frumos ti-a dat DimLight!

| onasis1961 a răspuns:

Jucati fotbal, mergeti la scaldat, la pescuit, seara mergeti la agatat, la discoteci.etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

o iesire cu corturile in mijlocul naturii, o saptamana de stat departe de oras,langa o apa,o padure,liniste,umbra,un pescuit la vrajeala, o bere rece, un gratar jocuri, table sah, carti si multa muzica.sa lasati curat in urma voastra.

| Princess1000 explică (pentru onasis1961):

Sunt fata big grin

| Princess1000 explică (pentru horia2012):

N-am pomenit de nimic ilegal...

| horia2012 a răspuns (pentru Princess1000):

Eu nici atat nu-mi permit sa-ti spun ce sa faci. Si nici prin cap nu mi-a trecut ca ai sa faci ceva ilegal. Ceea ce poti face este functie de caracterul tau, pasiunile tale(daca ai). Degeaba iti spun "citeste" daca nu-ti place. Uita-te la filme, daca nu-ti place. Ceea ce vreau sa spun, e ca din lipsa de ocupatie si plictiseala se pot face lucruri pe care le poti regreta mai tarziu. Si ar fi pacat.
Nu crezi?

| Princess1000 explică (pentru horia2012):

Ai dreptate, dar vara este momentul potrivit cind iti faci amintirile, nu crezi?
Vreau doar o lista de lucruri amuzamte, care mai apoi lasa amintiri placute big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergeti in discoteci, la pescuit, jucati carti, sunt atatea de facut vara.
Te pup!

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Uita-te si tu la seriale pe net cum ar fi pretty little liars, the vampire diaries, lost, how i met your mother, two and a half men etc. sunt foarte captivante si alunga plictiseala. ATENTIE : o sa vrei sa pleci, dar nu te vei putea opri din privit!

| fuzzer a răspuns:

Nu ai cum sa te plictisesti pe o asa perioada, daca nu-ti place sa citesti sau sa te uiti la filme, fa un sport, sa dispara "celulita"batting eyelashes
1)Deseneaza.
2)Cheama-ti un prieten/prietena si va jucati
-va bateti
-va trageti de par.
-beti:un suc, sau o bere, sau ce vreti voi.
-dansati
-va jucati volei, fotbal rugby.laughing
Sunt atatea de facut si tu te plictisesti.Vai.Vai.
O sa-i dau viata lui Hitler sa-i spun ca oamenii se plictisesc fara el.laughing

Mult noroc!
te pup!