Ai dreptate aici. Ce sa-ti spun. Va place fotografia? Faceti-va fotografii in diferite ipostaze, modificatile pe calculator online (sunt o gramada de editoare), filmativa cu telefoanele, editati filmuletele, faceti-le amuzante. Volei, tenis. Depinde si cel fel de prieteni ai. Ce le place lor.
Puteți să-i faceți o farsă unuia dintre prietenii voștri prefăcîndu-vă că nu-l cunoașteți pentru ceva timp.
Asa s-au plictisit si altii pe care-i cunosc. Si acum sunt in puscarie. Gratis. Cu parintii la vorbitor. Si cand te gandesti ca totul a plecat din PLICTISEALA. Ce sfat frumos ti-a dat DimLight!
Jucati fotbal, mergeti la scaldat, la pescuit, seara mergeti la agatat, la discoteci.etc.
Eu nici atat nu-mi permit sa-ti spun ce sa faci. Si nici prin cap nu mi-a trecut ca ai sa faci ceva ilegal. Ceea ce poti face este functie de caracterul tau, pasiunile tale(daca ai). Degeaba iti spun "citeste" daca nu-ti place. Uita-te la filme, daca nu-ti place. Ceea ce vreau sa spun, e ca din lipsa de ocupatie si plictiseala se pot face lucruri pe care le poti regreta mai tarziu. Si ar fi pacat.
Nu crezi?
Ai dreptate, dar vara este momentul potrivit cind iti faci amintirile, nu crezi?
Vreau doar o lista de lucruri amuzamte, care mai apoi lasa amintiri placute
Uita-te si tu la seriale pe net cum ar fi pretty little liars, the vampire diaries, lost, how i met your mother, two and a half men etc. sunt foarte captivante si alunga plictiseala. ATENTIE : o sa vrei sa pleci, dar nu te vei putea opri din privit!
Nu ai cum sa te plictisesti pe o asa perioada, daca nu-ti place sa citesti sau sa te uiti la filme, fa un sport, sa dispara "celulita"
1)Deseneaza.
2)Cheama-ti un prieten/prietena si va jucati
-va bateti
-va trageti de par.
-beti:un suc, sau o bere, sau ce vreti voi.
-dansati
-va jucati volei, fotbal rugby.
Sunt atatea de facut si tu te plictisesti.Vai.Vai.
O sa-i dau viata lui Hitler sa-i spun ca oamenii se plictisesc fara el.
Mult noroc!
te pup!