Hmm... si il mai numești prieten?
Mie un taximetrist mi-a adus telefonul înapoi, l-am întâlnit in timp ce mergeam înapoi in stația de taxi unde banuiam că-mi voi recupera telefonul.
A fost foarte frumoasă scena aia. N-o s-o uit.
Nu știu cum ar fi putut să-l înghită pământul dacă el era in mașină si tu ești sigura ca l-ai lăsat acolo.
Nu vreau să-l descriu că nu sunt sigur de fapt, însă nu ar fi rău să urmărești pe olx, poate o să-l vândă acolo. Poate nu acum ci peste câtva timp.
Îmi pare rău pentru pierderea suferită de tine!
Daca ai cutia telefonului cu codul IMEI il trimiti la Samsung sau fabricantul de care apartine telefonul si ala nu mai poate sa-l deschida in veci, in caz ca no ai sa ti cont, pastreaza cutia de la orice telefon cumparat pentru ca vine codul IMEI sau posibil la asta care il ai daca nu e asa vechi e posibil sa fie localizat daca anunti din nou firma producatoare sau magazinul unde ai abonament - prepay
Nu sunt camere de supraveghere în zona sa mergi sa te uiti, sa sa fi vazut pe cineva ce stătea de ceva timp si sa il fi intrebat daca a văzut pe altcineva înafara de el urcând la tine in masina? Ca asa stiai sigur, dar nah.
Bai cine stie daca el l-a luat sau a fost altcineva, acum e tardiv sa iti dai seama.Telefonul ala e papa.
Eu zic ca e posibil sa fi fost el. Dar acela nu e prieten, sa stii. Insista la el poate aflii ceva, poate se sperie si ti-l va da.
El a fost făptaşul, dar cum hoţul ne prins e negustor cinstit, nu-l poţi acuza de nimic dacă nu poţi dovedi că el ţi l-a furat.
podean183 întreabă: