| Cannibal a întrebat:

Saptamana trecuta am avut un incident nefericit.
Un prieten m-a rugat sa ii ofer o mana de ajutor, avea de facut cateva acte asa ca am mers cu el sa-l ajut.
Eram la ghiseu fix cand l-au strigat pentru a-si ridica acele documente si l-am auzit cand si-a spus numele de familie catre domnul de la ghiseu, atunci am iesit si m-am indreptat spre masina, unde celalalt prieten ne astepta.
Am luat telefonul din suportul masinii, am raspuns la un mesaj, l-am pus la loc in acel suport si intre timp prietenul asta din masina mi-a spus ca merge la magazinul din apropiere sa isi cumpere o apa, l-am rugat sa-mi cumpere si mie ceva.
Asa ca am iesit amandoi din masina el s-a dus la magazin, eu m-am dus la toaleta care era la vreo 5-7 metri de masina. Din prostia mea, am lasat masina deschisa stiind ca celalalt prieten urmeaza sa vina de la ghiseu si fiind foarte frig afara am zis ca nu mai are rost sa inchid masina.
Dupa ce m-am intors in masina am constatat ca imi lipseste telefonul din acel suport si culmea ca portofelul imi era in masina la vedere si nu disparuse. Am sunat de cateva ori, dar din pacate telefonul era inchis.
Tin sa mentionez ca toata actiunea asta a durat in jur de maxim 5 minute.
Si am inceput sa-l banuiesc pe prietenul caruia i-am oferit mana de ajutor pentru ca era in masina cand m-am intors de la toaleta si avea un comportament destul de dubios incepuse sa imi spuna ca poate mi-a cazut din buzunar, ca poate l-am luat cu mine si nu mai stiu, incepuse sa ma intrebe daca il pot localiza daca e inchis.
Voi ce credeti?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El l-a luat. S-a dat de gol cand te-a intrebat daca il poti localiza daca e inchis. Ti-a luat telefonul si l-a inchis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plus ca daca era altul, lua si portofelul nu doar telefonul. Prietenul tau o fi stiut ca nu ai bani prea multi in el si de aia nu l-a luat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm... si il mai numești prieten?

Mie un taximetrist mi-a adus telefonul înapoi, l-am întâlnit in timp ce mergeam înapoi in stația de taxi unde banuiam că-mi voi recupera telefonul.

A fost foarte frumoasă scena aia. N-o s-o uit.

Nu știu cum ar fi putut să-l înghită pământul dacă el era in mașină si tu ești sigura ca l-ai lăsat acolo.

Nu vreau să-l descriu că nu sunt sigur de fapt, însă nu ar fi rău să urmărești pe olx, poate o să-l vândă acolo. Poate nu acum ci peste câtva timp.

Îmi pare rău pentru pierderea suferită de tine!

| darrio2007 a răspuns:

Nu stii sa-ti alegi prietenii.

| cfrtobias a răspuns:

Cont google sau cont Samsung?

| cfrtobias a răspuns (pentru cfrtobias):

Daca ai avut Samsung...

| mgtow a răspuns:

Daca ai cutia telefonului cu codul IMEI il trimiti la Samsung sau fabricantul de care apartine telefonul si ala nu mai poate sa-l deschida in veci, in caz ca no ai sa ti cont, pastreaza cutia de la orice telefon cumparat pentru ca vine codul IMEI sau posibil la asta care il ai daca nu e asa vechi e posibil sa fie localizat daca anunti din nou firma producatoare sau magazinul unde ai abonament - prepay

| Freya1 a răspuns:

Nu sunt camere de supraveghere în zona sa mergi sa te uiti, sa sa fi vazut pe cineva ce stătea de ceva timp si sa il fi intrebat daca a văzut pe altcineva înafara de el urcând la tine in masina? Ca asa stiai sigur, dar nah.
Bai cine stie daca el l-a luat sau a fost altcineva, acum e tardiv sa iti dai seama.Telefonul ala e papa.

| wexceptional a răspuns:

Eu zic ca e posibil sa fi fost el. Dar acela nu e prieten, sa stii. Insista la el poate aflii ceva, poate se sperie si ti-l va da.

| DeyCj a răspuns:

El a fost făptaşul, dar cum hoţul ne prins e negustor cinstit, nu-l poţi acuza de nimic dacă nu poţi dovedi că el ţi l-a furat.

| Andreeush a răspuns:

Spune-i acelui prieten că te vei duce la poliție și vezi ce reacție are.