Nu mai tine in tine si povesteste prietenilor, povesteste celor apropiati ce simti. O sa-ti mai descarci sufletul. SI daca iti vine sa plangi, fa-o, nu e nici o rusine. Spune-i mamei tale ca ti-e dor de ea si ca ti-ai dori sa fie langa tine, ea chiar trebuie sa stie ce e in sufletul tau! Nu ar fi fericita daca ar sti ca tu suferi atat si ca incerci sa spui unor straini( ca pana la urma asta suntem noi pentru tine) sa te ajute. Gandeste-te ca mama ta e cu sufletul langa tine si ca te iubeste mult! Comunica mai mult si iti va fi mai usor, crede-ma! Ai grija de tine!
Spune-le parintilor ca iti este dor de ei si ca ii iubesti. Spune-le si ca iti este dor de fratioru tau mai mic. Poate parintii vor gasi o solutie sa vina mai des la tine sau sa stai mai mult cu fratele tau si asa vei fi mai fericit.
Nu mai tine totul in tine, fiindca e pacat sa-ti amarasti copilaria cu atata suferinta. Nu le reprosa parintilor, spune-le ca ii iubesti ca ai nevoie de ei.
Da Ramo80 dar cui sa ii zic ce ma doare am si eu un prieten care face naveta la scoala, si vine pe la 3 si poate mai vine pe la 5 la mine, si sora e plecata la facultate si eu am ramas singur...
Dar oricum multumesc ca mi-ai dat asa un raspuns frumos!
Cred ca sinceritatea te va ajuta,spune-le ce te doare cand vorbesti cu ei la telefon'spune-le ca iti este dor de iei si asa mai departe, facanduti rau tie nu o sa rezolvi absolut nimic, gandeste-te ca o sa vina si o sa fiti asa cum i'ti doresti