Ca sa scapi cat mai repede de el din mintea ta intr-o perioada relativ scurta nu este usor, dar gandeste-te ca ai lucruri mai importante de facut decat sa-ti pierzi zilele uitandu-te dupa un baiat de care te-ai despartit. Te-ai gandit vreodata ca poate nu e iubitul ideal? De ce v-ati despartit? Va puteti accepta unul pe altul cu minusurile si plusurile voastre? Daca melancolia despartirii persista iti propun sa te implici in activitati care sa-ti ridice statusul emotional, poate un sport energic, sau un film bun? Fii tare!
Multa bafta!
Nu este stupida intrebarea ta....ba este una chiar foarte buna....multi tineri, adolescenti si chiar adulti se confrunta cu asemenea lucruri......eu iti propun 2 variante:
1.Iti gasesti pe altul care sa te faca sa nu te mai gandesti la fostul
2.Pur si simplu astept sa treaca 17 luni si cateva zile (1 an si 5 luni) si o sa il uiti in proportie de 78%(asta e putin cam dificil)
Sper ca am fost de ajutor
Nu e o intrebare stupida. Si eu m-am confruntat cu asta. Poti sa incerci ori sa iti gasesti alt baiat, ori sa astepti (ceea ce e cam dificil) sa il uiti. Eu am asteptat si pana la urma i-a dat papucii celelalte fete si acum suntem din nou impreuna. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Timpul le rezolva pe toate. N-ai ce face, nu e la nivelul creierului, ci la nivelul inimii si pe ea nu o poti „manipula" cum vrei tu, mai degraba ea te manipuleaza pe tine. Nu stiu ce sa zic, cunoaste si tu alt baieti, umple-ti timpul cu activitati astfel incat sa nu prea ai timp sa te gandesti si sa meditezi la treaba asta, si nu iti lasa mintea manipulata de sentimente. Nu te concentra atat pe chestia asta. Oricum, doar timpul le rezolva pe toate, asa ca nu ramane decat sa numeri zilele
Maninca ciocolate, calmeaza stresul, dar nu fa abuz, risti ingrasarea, dar mai in serios cauta un tip mai interesant.
Mersi dar gandeste-te ca nu e o perioada scurta de timp. e cu ea de aproape un an si el in timp ce era cu ea sa mai intalnit si cu mine ( ps acum nu ma mai intalnesc cu el de 5 luni ) dar il vad in fiecare zi si mie super greu